Horoscop WEEKEND 20-22 august 2021. Sfarsit de saptamana electrizant!

Orice schimbare ai facut in ultimul an urmeaza sa fie revizuita. Soarele intra in Fecioara, unde li se alatura lui Mercur si Marte.

20 aug. 2021, 06:56
Horoscop WEEKEND 20-22 august 2021. Sfarsit de saptamana electrizant!

Horoscop WEEKEND 20-22 august 2021.

Iata horoscopul de weekend 20-22 august 2021 scaldat de influente astrale majore. Sfarsit de saptamana electrizant. Uranus intra in miscare retrograda, in zodia Taur. Orice schimbare ai facut in ultimul an urmeaza sa fie revizuita. Soarele intra in Fecioara, unde li se alatura lui Mercur si Marte. Vei fi indemnat spre mai multa disciplina, diete si tipare de lucru.

Horoscop Mariana Cojocaru: Malefica Lilith se combină cu Jupiter retrograd. Harta karmică a fiecărei zodii
Luna albastra de duminica, in Varsator, cunoscuta in cultura nativa Indiana ca Luna sturionului, intra in conjunctie cu energiile expansive ale lui Jupiter. Iti doresti mai multa socializare. Ia-ti masurile de protectie anti-Covid si iesi in lume!

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop WEEKEND 20-22 august 2021. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Evenimentele astrale ale zilelor recente iti influenteaza viata sentimentala in weekend, facand ca inima ta sa bata mult mai intens decat de obicei. Activitatea din sectorul relatiilor tale te plaseaza intr-o faza mult mai dinamica ce este chiar la inceputul sau. Pasiunile se vor reaprinde iar romantismul poate inflori. Prezenta ta in viata sociala ti se pare totusi cam solicitanta pentru ritmul tau si starea in care esti in aceasta perioada, de aceea poti fi inclinat sa cauti conexiuni care sa se deruleze in liniste, fara solicitari si chiar cu mai multa distractie.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Influentele astrale ale saptamanii ce se incheie sunt pozitive pe planul relatiilor amoroase care se anunta infloritoare pentru tine si cu acces la multe aspecte pozitive. Iar Luna plina albastra in Varsator face ca sentimentele sa poata sa iti depaseasca celebra logica. Evita sa reactionezi exagerat si emotional si nu lua decizii importante decat cand te simti cu adevarat sigur pe judecata ta.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Karma acționează asupra familiei, casei, căminului. Schimbări şi în Casa Banilor

Horoscop WEEKEND 20-22 august 2021. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Tu preferi siguranta si securitatea adusa de o relatie de termen lung versus orice fara angajamente. Cu toate acestea, Uranus a intrat retrograd pana in ianuarie 2022 in sectorul tau de romantism iar Uranus e coordonatorul Lunii pline sub a carei influenta ne aflam. Prin urmare, aceasta perspectiva ti se cam schimba. Poti deveni foarte interesat sa te conectezi cu oameni care sunt deschisi la idei proaspete si la schimbari substantiale. O actuala legatura amoroasa se va adanci daca va respectati reciproc libertatea iar chimia intre voi poate deveni intensa si pasionala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.