Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Karma acționează asupra familiei, casei, căminului. Schimbări şi în Casa Banilor

Atenție când Lilith intră și ea în Gemeni pe casă carierei, a numelui și renumelui vostru! Cel mai critic moment al acestui tranzit are lor între 1-18 septembrie 2021.

15 aug. 2021, 18:45
Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Karma acționează asupra familiei, casei, căminului. Schimbări şi în Casa Banilor

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Anul 2021 face o magie pentru voi, Fecioarelor, și vă ajută să priviți încrezători în perspectivă, doborând astfel două metehne ale voastre mai vechi și cronicizate, precum teama și rătăcirea analitică. Sper că ați avut parte de o închidere spectaculoasă a lui 2020, deoarece de acum va îndreptați către provocări noi, în special pe sectoarele cu care sunteți mai familiarizați, precum munca și cariera.

Debutul oportunităților profesionale are loc o dată cu conjuncția istorică a planetelor sociale, Jupiter și Saturn în zodia Vărsătorului, deblocând astfel forțat, dar și prin șansă, barierele psihologice ce nu v-au permis până acum să atingeți performanțele maxime pe măsură calităților atât native, cât și instruite, de-a lungul anilor.

Saturn se numește Planeta Profesor și ea are rolul, atât de a vă duce spre domenii noi, învățându-va meserie, cât să va și atribuie misiunea de  profesor pentru a îi învăța pe alții mai tineri sau mai începători.

Mai mult, acolo unde se mută această planetă profesor, se spune că pe pe acel sector urmează să va învățați în următorii doi ani și două luni marile lecții existentiale.  Să spunem că acum faceți activități de rutină, plafonate. În acest caz aceste lecții pot veni prin situațiile colegilor, prin relațiile cu șefii, angajații, subalternii sau persoanele care va înconjoară. Aceste situații nu sunt întotdeauna foarte plăcute, deoarece se creează scenarii false, pe care riscați să le puneți la suflet sau să va afecteze, nu pentru că cineva are ceva cu voi, ci datorită unei interacțiuni negative ce anunță mai degrabă faptul că trebuie să reevaluați atent locul în care va aflați și să va pregatiti de schimbare.

Ca să vă faceți o idee despre ceea ce urmează, Saturn a mai tranzitat temporar acest sector între 22 martie – 2 iulie 2020 anticipând tabloul următorilor ani. În Pandemie viață tuturor s-a schimbat și la fel și a voastră. Aruncați un ochi în trecut și fiți pregătiți de o nouă etapă, dar mai conștienți de valorile noi, adaptarea la viitor, oportunitățile pe care nu aveți voie să le ratați. Urmează o reglare a echilibrului profesional pentru aceia care au muncit prea mult. Faceți cumva să căutați și timp de odihnă! Cei care nu ați muncit, va veți angaja. Iar cei care ați muncit ce nu trebuie și ce nu va place, căutați adânc în Sinele vostru, căci acolo sunt soluțiile.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Vărsătorul guvernează tehnologia, mediul online, aviația, mass-media, regia de film, astronomia, astrologia, dar și alte științe uraniene, resursele umane, organizațiile filantropice, grupuri cu interese comune. Vărsătorul înseamnă tot ceea ce este modern, avangardist, ce aparține viitorului, iar unii dintre voi va trebui să învățați cum să va adaptați schimbărilor care vin. Intrarea planetelor în Vărsător va ajută să va orientați către meserii ce au legătură cu domeniile enumerate mai sus, să le modernizati pe cele actuale, să lărgiți plaja de adresabilitate a obiectului vostru de activitate, mărind numărul de clienți sau adresându-va unor grupuri prin traininguri sau terapii de grup, să digitalizati activiatea acolo unde se poate, chiar și cei mai conservatori dintre voi, să agreați politici de marketing folosindu-va de mediul online, pentru promovare și pentru ca informația să ajungă acolo unde trebuie. Veți învață despre holism, indiferent cât de sceptici ați fost până acum, iar medicii vor fi mai deschiși către o asemenea abordare. Tot legat de medicină, urmează o era nouă în care începe să se pună foarte mult accentul pe inteligența artificială, iar pregătirea și cercetarea în acest sens vor reprezenta principala preocupare.

Posibil să faceți parte din cei a căror muncă a fost afectată de Pandemie și să existe imperativ necesitatea de a trece prin schimbări. Am spus că împreună cu Saturn o planetă mai greoaie care nu vine cu reușite peste noapte, ci întâi va pune să va pregătiți și să faceți efort în direcția unei reușite, motiv pentru care mulți se descurajează și nu mai fac nimic, intră și Jupiter, Marele Benefic, pe același sector.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Jupiter rămâne pe această casă a muncii între 28 iulie -29 decembrie 2021. Este un tranzit mai scurt, dar plin de oportunități care trebuie prinse din zbor, ca să fac o analogie cu faptul că Vărsătorul, zodia pe care se întâmplă toate modificările, are legătură cu cerul. Sunt oameni mai puțin îndrăzneți ce doar cu ajutorul lui Jupiter își vor face curaj să schimbe ceva, dar și pentru cei mai comozi vine cu cu vești bune, pentru că, cel puțin, își vor găși un job nou sau vor reuși să se mute dintr-un loc în altul, așa cum își doresc.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Împreună cu Saturn, Jupiter îi ajută pe cei ce doresc să pune bazele unor companii private, de la afaceri mici, până la cele mai mari, nu doar printr-o organizare ce se va desfășura fluid, ci și prin oameni ce le pot facilita o  serie de demersuri în acest sens, cât și prin abilitatea de a angaja salariați cu ajutorul cărora să reușească să desfășoare o bună activitate. Chiar și celor care aveți afaceri mai vechi, va spun că vor fi mișcări de trupe și anume, angajați care pleacă și angajați noi care vin, poate mai pregătiți sau mai motivați. Fiindcă vorbim de zodia Vărsătorului ce are legătură cu pasiunile și hobby-urile, nu există o perioada mai bună ca asta să va faceți curaj să transformați o astfel de joacă într-o activiatate profesională. Mass-media va poate fi de folos unora și va puteți promova astfel. Puteți fi mai activi pe rețelele de socializare referitor la muncă voastră în așa fel încât oamenii să va identifice cu ceea ce faceți și cu ceea ce va pricepeți. Va fi o creștere și repet, nu ratați, căci  oportunitățile trec în grabă.

Așa cum am spus, tranzitul lui Jupiter are două etape în 2021. În mod normal, Jupiter deschide niște granițe și îi poate ajuta pe mulți să își găsească de lucru peste hotare, doar că până în vara, pe prima etapă a lui Jupiter pe casă muncii, drumurile par blocate și cu probleme și este posibil să nu iasă cum vreți voi. După 28 iulie se schimbă situația și aveți mai multă deschidere către relația cu străinătatea, indiferent ce doriți să întreprindeți.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 16-22 august 2021. Toate planurile sunt date peste cap. Previziuni pe zile
Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Lilith, Marte și Luna în Taur vor realiza multiple cuadraturi cu Jupiter

Jupiter vă dă curaj, noroc, șansă și va ajută să depășiți niște limite. Va scoate din zona de confort și rutină și promite satisfacții celor care nu mai doresc să rămână în mediocriate sau în activități de sacrificiu, fără nicio cauză nobilă.

Așa cum am descris și în previziunile generale, există la început de an niște condiții ce pot bloca aceste oportunități și trebuie să vedem care sunt. Uranus este o planetă mentalului superior, a științei și a conștiinței, este chiar planeta ce guveneaza casa muncii despre care am vorbit și de trei ani de zile traversează Taurul ce pentru voi se situează pe un sector al expasiunii, ideologiilor, drumurilor în strainatate, studiilor superioare și spirituale. Sunt niște ani de când sugerez Fecioarelor să se canalizeze către studii și spiritualitate. Lilith care coboară vibrația sectoarelor unde tranzitează, se alătură lui Uranus, tot în Taur îl vom avea și pe Marte, scăpat ca din pușcă, după un lung tranzit de pe o casă astrologică, ce este posibil să vă fi adus un consum foarte mare anul trecut.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Lilith, Marte și Luna în Taur vor realiza multiple cuadraturi cu Jupiter, Saturn și Soarele din Vărsător, generând astfel un blocaj major celor care se trezesc pe ultima sută de metri că vor să plece din țară și poate nu au făcut-o în condiții mai bune decât cele de până acum,. De asemenea pot crea tensiuni în viața celor care și învață și muncesc în același timp, pun bețe în roate celor care vor să promoveze la locul de muncă și nu au pregătirea necesară, retrimitandu-i la școală. Alte Fecioare pot fi derutate către studii fără rost, pe care nu intenționează să le urmeze pentru că vor, ci pentru că actualul loc de muncă ar cere așa ceva. Nu recomand. Când schimbați locul de muncă, ce veți face cu aceste studii care deja v-au tocat nervii? Reflectați! Unii se pot aruncă în activități ce au legătură cu spiritualitatea, după ce au făcut câteva cursuri în acest sens, dar nu au aprofundat suficient deontologia profesională, etc. Cuadraturile sunt foarte puternice și chiar pot există cazuri de întrerupere a activității în urmă unor malpraxis-uri, demisii, accidente, expunerea unor opinii ce țin de ideologii incompatibile cu grupul din care faceți parte. Firme mama din străinătate ale unor companii pentru care lucrați pot avea probleme și unele vești proaste pot veni, iată, de peste hotare. În cazul unei posibile restructurări, voi aveți protecție mai bună, atât de a rămâne, cât și de a va face curaj să plecați spre alte provocări, în funcție de ceea ce va doriți, potrivit astrostar.ro

Lilith creează dezorientare celor care vor să urmeze studii superioare, ingreunandu-le procesul de alegere până pe 18 iulie. Cei care dau examene sunt de asemenea afectați, atât în sensul performanțelor lor, ori prin a fi puși față în față cu profesori foarte exigenți, dar existând și riscul anulării unor examene sau schimbării unor reguli peste noapte.

Uranus va reface cuadratura cu Saturn în februarie, iunie și decembrie, însă ianuarie este o luna în care direcția voastră poate fi deturnată de o serie de schimbări legislative, decizii, politici ale unor companii ce va pun la încercare. Cu cât sunteți mai independenți, cu atât sunteți mai puțin constrânși.  Combateți temerile, pregătiți atent deontologia generală și nu va descurajați de la primul eșec.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Saturn accelerează procesele de îmbătrânire

Mai sus am vorbit despre conjuncția Jupiter/Saturn ce activează casa muncii, însă pentru voi aici este și sectorul medical. Vorbim despre boli ușoare, vindecabile. Aceleași tranzite descrise mai sus se aplică și la sănătate, în sensul că Jupiter, dacă nu se referă la risc de diabet, va funcționa ca o planetă bună ce ajută și protejează Fecioarele împotriva bolilor sau în scopul vindecării. Totuși Saturn rămâne mai mult, încă doi ani, pe acest sector. Saturn vine cu funcții hipo în medicină, pe când Jupiter cu funcții hiper, de unde și riscul legat de bolile cardiovasculare, atât legate de tensiune, dar și îmbătrânirea vaselor de sânge sau tiroide. Saturn accelerează procesele de îmbătrânire, dar încetinește metabolismul, așa că, atenție și la tendința de îngrășare. Cei care fac sport trebuie să țină cont, mai ales în prima parte a anului, că pot avea risc de fracturi. Preocuparea Fecioarelor în direcția medicinii alternative nu este recentă, însă acum terapiile de acest gen pot da rezultate foarte bune. Plecând de la problemele voastre medicale, deveniți mai interesați de studiiul medicinii complementare. Celor care călătoresc, mai ales în afară țării, li se recomandă o asigurare medicală. Pot da rezultate spectaculoase terapii moderne în privința infertillitatii, iar dacă vreți să faceți asta dincolo de granițele țării, va recomand a doua parte a lui 2021.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Căutați serios cauzele medicale ale unor afecțiuni, cauzele erediatre, dar și spirituale, căci fără stabilirea și vindecarea cauzei, terapiile pot să nu dea rezultatul așteptat. În altă ordine de idei, suntem încă într-o Pandemie, așa că stați departe de grupuri, deocamdată. Taurul este o zodie a banilor și unele Fecioare se pot confrunta cu situația în care blocajele financiare nu permit terapiile cele mai bune. Blocajul este mai puternic în prima parte a anului, apoi soluțiile ar putea să apară.

Venus in BALANTA. 16 august – 10 septembrie 2021! Unde e dizarmonie sau dezechilibru in viata ta?

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Destinul traversează, venind în susținerea planetelor aflate pe casa muncii și a specializării, un sector elevat al hărții voastre și anume cel al carierei și al rolulul socio-profesional. Între 5 iunie 2020 și 23 decembrie 2021,  toți cei care vreți să creșteți profesional, să vă fie recunoscută munca, să va îndepliniți misiunea, să va manifestați la adevăratul potențial, nu mai aveți niciun motiv să considerați că există cineva care va pune piedici. Dacă aveți piedici, înseamnă că nu sunteți pe drumul bun sau ați desconsiderat total faptul că orice statuie stă pe un soclu, iar acel soclu trebuie la rândul sau construit pe o fundație. Planetele de pe casa muncii realizează tot anul aspecte benefice și constructive cu acest Destin elevat. De dată această, zodia Gemeni pe care se produce tranzitul este foarte grăitoare, fie în direcția manifestării abilităților de comunicare, scris, vorbit, predare, fie în cea a abilităților manuale ce pot avea legătură cu orice meserie se face cu mâinile, de la bijutier, ceasornicar, stomatolog, artist, maseur terapeut etc. Se exprimă și ambivalența Geamănului ce va poate ajută să faceți nu una, ci două munci într-una singură, dacă socotelile voastre se pliază mai bine pe bani din două surse.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Atenție când Lilith intră și ea în Gemeni pe casă carierei, a numelui și renumelui vostru! Cel mai critic moment al acestui tranzit are lor între 1-18 septembrie 2021, când trebuie să evitați să faceți greșeli sau să spuneți lucruri care vă pot afecta imaginea, deciziile, relațiile cu șefii sau autoritățile. Lilith se întâlnește cu Destinul și deși este o perioadă relativ scurtă, ispita este mare, iar ea va conduce spre greșeală, minciună, ignoranța, acel moment neinspirat ce poate nărui poate muncă de o viață. Eu zic că pericolul este mai mult în viitor. Lilith duce la ispite de genul relațiilor intime la locul de muncă, hărțuire sau promovare prin alte mijloace decât cele firești. Mai mult, tensiunile cu Jupiter arată că aceste tipuri de relații nu sunt doar neprofesionale, cât pot fi și imorale, dacă persoanele implicate sunt căsătorite la rândul lor cu alte persoane.

Când Destinul este elevat, Karma acționează asupra familiei, casei, căminului. De fapt, toată axa Destin/Karma stă pe casele părinților și cei care aveți părinți în vârstă și va aflați departe, există poate și nevoia de a reveni în țară și a va ocupă de anumite situații fie medicale, fie de alt tip. Unele Fecioare au restante serioase în privința familiei și când vorbeam despre sănătate cred că mă refeream și la faptul că psihologia ar putea avea răspuns la unele instabilități emoționale, care poate i-au afectat și pe cei dragi, în ultima perioadă. Poate fi vorba despre voi, dar poate fi vorba despre a ajută o persoană din familie și a va interesa de cele mai bune soluții terapeutice pentru această. Se regăsește mai greu echilibrul între carieră și casă, deci trebuie să comunicați perfect în familie despre rolul vostru profesional, care va pot îndepărta temporar de cei dragi. Dacă cei dragi vor înțelege, atunci nu vor mai pune presiune pe voi.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Atenţie la bani!

Deși ieșiți dintr-un 2020 în care au existat blocaje financiare, tranzacțiile legate de proprietăți trebuie făcute cu atenție, în continuare.

Horoscop Cristina Demetrescu august 2021. Ce zodie va străluci, cine face bani, cine îşi face praf relaţia

Acolo unde se alfa Axa Destinului sau Nodurile Lunare, acolo avem și eclipsele și este nevoie de atenție sporită pe segmentele amintite mai sus: 19 noiembrie (Eclipsa de Luna) și 4 decembrie (Eclipsa totală de Soare). Este posibil să apară unele drumuri de făcut în scop personal și legat de familie, dar și în privința echilibrului dintre carieră și familie sau responsabilități legate de casă, momentele eclipselor pot fi  suprasolicitante.

Jupiter intră temporar pe casa căsătoriei, a alianțelor, parteneriatelor, concurenței, adversarilor sau a proceselor. 2020 a adus aspecte foarte puternice pentru Fecioarele, care fie s-au îndrăgostit, fie au făcut un copil, dar fără posibilitatea de a face și o cununie. Dar chiar și dacă acest lucru nu s-a întâmplat, Jupiter în Pești, vine pentru multe Fecioare cu promisiunea unor noi relații, a căsătoriei, a arderilor karmice legate de penitențe în relații mai vechi, dar și a unor deblocari din tipare vicioase ce se repetau fără posibilitatea de a desluși cauzele. Jupiter vine și cu realizări ale partenerului de viață sau în cuplu. Aduce, acolo unde este nevoie, posibile divorțuri prin senzația de eliberare de sub o penitență grea. Poate ajută în încheierea unor alianțe sau parteneriate, dar și rezolvări în procesele din instanță. Jupiter în Pești nu are doar atingere de Înger, însă el vorbește și despre îndeplinirea unui program de mântuire alături de cineva, ajutând un partener, într-o problemă de viață, juridică sau medicală. Veți avea sentimentul mai clar că ați îndeplinit un rol față de cineva. Se poate pune problema despărțirilor temporare, atunci când unul din parteneri este nevoit să plece peste hotare. Ajutorul nu merge doar de la voi spre alții, ci și de la alții spre voi. Verbalizati-vă nevoile!

Jupiter va reveni încă de două ori pe axa Fecioara/Pești și în 2022.