Horoscop WEEKEND 21-23 ianuarie 2022. Apar provocari in relatii

Sfarsitul de saptamana este marcat de prezenta Lunii in zodiile Fecioara si Balanta. Cum sunt influentate celelalte zodii.

21 ian. 2022, 00:32
Horoscop WEEKEND 21-23 ianuarie 2022. Apar provocari in relatii

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 21-23 ianuarie 2022 scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana este marcat de prezenta Lunii in zodiile Fecioara si Balanta. Cat timp Luna este in Fecioara (vineri si sambata), este timpul sa te organizezi. Fecioara este harnicul si muncitorul zodiacului, cel ce se focuseaza pe detalii ca sa faca totul exact asa cum este cel mai bine posibil. Motivatia Fecioarei este aceea de a servi oamenii si viata pentru binele inalt al tuturor. Cu Luna in Fecioara este un timp al modestiei si de a oferi o mana de ajutor din spatele scenei.

Horoscop Cassandra. Se anunţă schimbări, veşti bune pentru multe zodii
Apoi, cand Luna tranziteaza Balanta (duminica) , creeaza asupra oamenilor o perioada de constientizare si o preocupare de a avea echilibru si armonie in viata, intre sine si restul oamenilor din jur. Oamenii devin mai constienti despre nevoile si dorintele altor oameni. Universul ne trimite prin astre acest mesaj : nu esti singur pe lume, uita-te la cei din jur, cu ce ii poti ajuta?

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Va trebui sa te gandesti serios la viitor cand vine vorba de aspecte de bani. Peisajul financiar se mai schimba si nu e prudent sa cheltui asa cum ai mai facut-o. Chiar si felul in care faci banii necesita, poate, o evolutie ca sa poti continua sa infloresti. Asta iti poate suna de rau augur dar nu este asa. De fapt, ar putea fi un sunet de trezire care sa te indrepte spre directia corecta a unei schimbari necesare. Dupa ce lucrurile s-au asezat, vei experimenta mai multa stabilitate decat ai avut de multa vreme.

Horoscop RUNE. Pietrele magice anunţă câştiguri impresionante, săgeţi ale lui Cupidon şi o escapadă în weekend

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Cuvintele tale pot avea un impact extrem de puternic asupra altora deci fii constient de ceea ce spui. Sunt sanse ca aceste cuvinte sa fi fost tinute in tine de ceva timp si sa simti nevoia sa le eliberezi. Daca tu esti cel ce primesti asemenea vorbe intr-o conversatie, ia-o fara suparare. Exista un mesaj in acest dialog pe care ai face bine sa il iei in considerare. In ambele cazuri, ce se comunica nu este, probabil, ceva negativ, doar ceva ce nu te asteptai sa auzi sau sa spui. O examinare mai atenta iti arata ca este de fapt ceva pozitiv.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Este surprinzator ca esti pregatit sa schimbi unele lucruri in casa si in scenariul de familie pentru ca de regula esti cel caruia ii place sa mentina lucrurile exact asa cum sunt. Aceasta schimbare in modul de operare poate cauza o agitatie in relatia cu partenerul sau alti membri de familie. Desi aceasta schimbare implica o scuturare, ea are drept scop sa creeze mai mare stabilitate si confort pe termen lung. Daca traiesti singur, iti va fi mai usor sa gestionezi. In ambele cazuri, te vei bucura cand totul revine la normal.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.