Horoscop WEEKEND 22-24 decembrie 2023. Mercur revine retrograd in Sagetator. Ce a ramas nerezolvat in trecut iese la lumina

Un act de bunatate sau o contributie caritabila poate sa aduca multa vibratie pozitiva pe calea ta de la mai multa lume.

22 dec. 2023, 10:20
Horoscop WEEKEND 22-24 decembrie 2023. Mercur revine retrograd in Sagetator. Ce a ramas nerezolvat in trecut iese la lumina

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 22-24 decembrie 2023, scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana aduce in prim plan revenirea lui Mercur (acum retrograd) in Sagetator. Ultima data cand am avut o perioada de Mercur retrograd in aceasta portiune a cerului a fost in decembrie 2017. Ce se desfasura in viata ta in jurul acelei perioade? Este momentul sa reevaluezi acele aspecte. Soarele in Capricorn interactioneaza cu Saturn in Pesti pe 24 decembrie. Se inregistreaza progrese, recunoastere si calea inainte este luminata

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Un act de bunatate sau o contributie caritabila poate sa aduca multa vibratie pozitiva pe calea ta de la mai multa lume. In aceste zile, dominanta ea este doar despre a cheltui etic si a-ti folosi calitatile si darurile pentru a sustine un bine mai inalt ce implica mai multa lume, deci nu esti generos cu scopul de a atrage atentie. Totusi, cineva ce gandeste meschin ar putea pune la indoiala motivele tale oneste. Nu lasa pe nimeni sa te opreasca din a fi o forta pentru schimbare pozitiva. Ceea ce pui, aceea vei culege. Tu vei primi ceea ce meriti, altii la fel. Sa ai spor si bucurie !

Horoscop Daniela Simulescu 2024. Început de an fabulos pentru 3 zodii norocoase

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Intuitia ta, imaginatia si creativitatea sunt la cote inalte ! Asta te poate inspira sa te adancesti mai mult in a studia pentru a-ti dezvolta abilitatile in folosul tau viitor. Ori de cate ori esti in incercarea de a-ti expanda orizontul, este o voce care iti spune ca poti cadea daca incerci ceva nou. Asa este zodia ta. Insa nu trebuie sa convingi pe nimeni ca esti bun, competent si capabil. Chiar poti sa mergi pe directia aleasa de inima ta, in ciuda fricilor. De fapt, este singurul mod in care sa inveti cat de capabil esti. Fii cu atentia marita spre workshopuri, clase, profesori, materiale care te pot ajuta sa iti rafinezi si dezvolti talentele.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Ai putea sa te afli intr-o lume imaginara cand vine vorba de partenerul sau partenera ta si ce idei ai despre cum cheltuie banii el sau ea. Pot fi multe pe care nu le stii inca, deci nu face nicio promisiune bazandu-te pe o incredere oarba. Te-ar putea coplesi cheltuielile cauzate de socializarea pe care o doresti in acest weekend sau poate nu veti fi de acord cum sa planificati banii pentru viitor. In tot cazul, fii atent si prudent sa nu iti deteriorezi o relatie de suflet din cauza discutiilor despre bani. Daca esti singur, trebuie sa fii realist cu privire la cat suport ai sau nu ai de la alti oameni. In ambele cazuri, vei avea de castigat atunci cand iti vei exersa propriile resurse pe care sa te bazezi.

Minerva ştie ce zodii se îmbogăţesc în 2024! Horoscopul zodiilor care câştigă o „gălăgie” de bani

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Vei fi in flux de sincronicitate cu un prieten pentru ca vei intelege si simti prin ce trece el sau ea, precum si viceversa. Compasiunea voastra mutuala si empatia pot fi extrem de vindecatoare, deci nu te teme sa te deschizi daca ceva atarna prea greu sau dureros in inima ta. Poate ca ai nevoie sa creezi o supapa pentru furia si frustrarea despre cariera sau despre o relatie. Ai nevoie sa stai in propria ta putere si sa ai incredere in tot ceea ce stii ca sa rezolvi asemenea probleme cu ceilalti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.