Horoscop WEEKEND 22-24 martie 2019. Primele efecte ale Lunii pline cu Soarele proaspăt intrat în Berbec! Schimbări substanţiale!

Anul 2019 ne prilejuieste doua Luni pline in Balanta. Prima este in 21 martie, iar cea de-a doua in 19 aprilie. Superluna plina din 21 martie coincide cu intrarea Soarelui in Berbec, la o zi dupa Echinoctiul de primavara. In weekend-ul ce are loc imediat dupa Luna plina, Luna este in Balanta si in Scorpion, in timp ce Soarele a inceput un nou an astrologic o data cu intrarea sa in Berbec.

RomaniaTV.net
20 mart. 2019, 20:15
Horoscop WEEKEND 22-24 martie 2019. Primele efecte ale Lunii pline cu Soarele proaspăt intrat în Berbec! Schimbări substanţiale!

Luna in Balanta Vineri si jumatate Sambata.

Cu Luna in Balanta, focusul este pe relatii si relationare. Aceasta combinatie inseamna blandete si crearea unei atmosfere primitoare in casa.

Este ideal sa petreci timp de calitate cu cineva drag. Arata-i aprecierea ta creand o atmosfera romantica sau preparandu-i ceva delicios. Daca esti singur, tot te poti bucura de energia Balantei invitand prieteni buni la cina in oras.

Cand Luna tranziteaza Balanta, creaza asupra oamenilor o perioada de constientizare si o preocupare de a avea echilibru si armonie in viata, intre sine si restul oamenilor din jur. Oamenii devin mai constienti despre nevoile si dorintele altor oameni. Universul ne trimite prin astre acest mesaj : nu esti singur pe lume, uita-te la cei din jur, cu ce ii poti ajuta?

Sunt zile bune pentru oameni sa se reuneasca in parteneriate, casatorii, noi prietenii.

Acum poti vedea toate partile dintr-un conflict insa nu te poti decide care este varianta de echilibru, pentru ca Luna in Balanta te face sa te duci ba inainte ba inapoi, fara sa te poti decide usor.

Insa chiar si asa, Luna in Balanta da zile excelente pentru a fi social si a te reuni cu ceilalti. Ce compatibilitate perfecta cu ce ofera energia comunicativa, deschisa si sociabila a zodiei Gemenilor in care ne aflam pana pe 21 iunie ?

Luna in Scorpion jumatate Sambata si intreaga Duminica.

Cand Luna trece prin Scorpion, se activeaza zile de pasiune si dorinta foarte intense.

Intensitate – iata despre ce este Luna in Scorpion. Fie ca este o pasiune, o euforie, o tristete sau o dorinta, emotiile sunt simtite la un nivel adanc si personal. Suntem motivati de dorinta ca sa mergem in adancime lucrurilor si instinctiv citim printre randuri. Superficialitatea nu va functiona pentru noi acum.

Te poti simti mai increzator si poti avea energia de a solicita mai ferm lucruri, te poti simti foarte motivat si plin de resurse. In general, sunt foarte intensificate emotiile de la ambele capete ale spectrului si pot varia destul de mult intre ele, gratie influentei Scorpionului. Asteapta-te deci la susuri si josuri emotionale.

Acum vei simti conexiuni la un nivel adanc cu persoane de sex opus.

Pot aparea sentimente de gelozie si razbunare, asa ca ai grija mare sa eviti confruntari inutile si fara miza, mai ales ca Luna iese din Scorpion si starea ti se schimba.

Ce sa faci in weekend, practic si util, sub aceste influente astrale?

Cu Luna in Balanta… este ideal sa petreci timp calitativ cu persoana iubita. Arata-i ca este apreciat(a), fa-i mancarea favorita, creaza o atmosfera romantica. Daca esti singur, participa la energia Lunii in Balanta invitand un bun prieten sau un partener de afaceri la restaurant. Aranjeaza-te si participa in afara casei la o petrecere sau reuniune sociala. Du-te la teatru, expozitii, film, oriunde unde oamenii se aduna ca sa vada creatii, sa vada frumosul. Creaza ceva frumos la tine in casa. Mediteaza. Cumpara-ti haine frumoase. Propune-ti sa ajungi la un echilibru intr-o chestiune conflictuala. Rasfata-te pe tine, rasfata-ti iubita sau iubitul.

Apoi…. cand Luna se muta in Scorpion, schimba registrul: dupa atata iubire si timp petrecut cu partenerul, fii foarte atent la gelozii si obsesii care pot aparea ca ciupercile dupa ploaie. Daca apar, ele vin ca sa te invete unde ti-ai pierdut puterea sau unde ai cedat-o celuilalt. O iubire trebuie sa te imputerniceasca, nu slabeasca sau injumatateasca.

Daca simti ca pluteste o furtuna in aer intre tine si oricine altcineva, de regula partenerul, las-o sa vina si sa se manifeste. Aerul proaspat apare mereu dupa furtuna. Poate chiar este nevoie sa clarificati anumite aspecte.
Exploreaza-ti aspecte mai intunecate din tine. De ce te temi si care este cauza ? Care iti sunt secretele ? Poate fi timpul sa ne dezgropi din ele.

Daca suferi, du-te la cauza adevarata si decide ce se impune a fi schimbat. Vezi ce obiceiuri rutinate ai si ce e bine sa schimbi din ele. Fii foarte atent la ce visezi. Poti avea vise profunde si intunecate sub Luna in Scorpion, poti avea cosmaruri. Scrie despre ce visezi. Visele sunt aici sa te ghideze. Contempla misterele vietii, ciudatul si neobisnuitul vietii. Elibereaza ceva, orice de care nu mai ai nevoie ca sa faci loc pentru o noua crestere si evolutie. Curata prin casa sau gradina, debaraseaza inutilitatile si gunoaiele. Intalneste-te cu un psihoterapeut sau fa o calatorie samanica. Fa dragoste!

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Nu esti obisnuit sa fii atat de sensibil si de vulnerabil. Nu doar ca esti perfect constient de propriile temeri si slabiciuni, dar esti conectat si la starea de constiinta colectiva. Asta înseamna ca esti constient si de anxietatea celorlalti. Ai mult de lucru si nu e de mirare ca te simti coplesit. Ce e de facut? E timpul sa te concentrezi mai mult asupra propriei vindecari, sa aduci la suprafata tot ce e mai bun din tine pentru a creste vibratia lumii din jurul tau. Lasa-ti sinele superior sa te ghideze in aceasta calatorie de vindecare.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Schimbarea este o provocare chiar si atunci când ti-o doresti. Iti infrunti limitele si devii mai indraznet. Chiar daca te sperie de moarte, si te simti coplesit de insecuritati si temeri, vrei sa le opresti. Infrunta-le pentru ca acest lucru te ajuta sa faci un salt mare inainte. Nu te opri din drumul tau. Ramai concentrat si angajat in ceea ce faci. Teama este un semn ca urmeaza o transformare majora. Ai nevoie de ajutor? Conecteaza-te cu sinele superior pentru ghidare.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

O problema legata de o prietenie ar putea declansa sentimente de nesiguranta si teama. Poate ca ai fost prea deschis in fata cuiva, mai devreme decat ar fi trebuit. Sau poate ca a avut loc un incident care te-a pus intr-o situatie jenanta? Nu te zbate pentru o prietenie de fatada. Nu esti perfect si nimeni altcineva nu este. Daca ai jucat un rol, poate fi dureros cand scoti masca si te dezvalui. Dar si tu si prietenul in cauza sunteti oameni si ar trebui sa intelegeti plusurile si minusurile fiecaruia. Lasa sinele superior sa te ghideze in a fi un om mai bun atat pentru tine cat si pentru prietenii tai. O prietenie adevarata va supravietui acestei greseli.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.