Horoscop WEEKEND 22-24 OCTOMBRIE 2021: se anunță lucrui frumoase cu Mercur iesit din retrograd

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 22-24 octombrie 2021 scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana sta sub semnul intrarii Soarelui in zodia Scorpion.

21 oct. 2021, 23:38
Horoscop WEEKEND 22-24 OCTOMBRIE 2021: se anunță lucrui frumoase cu Mercur iesit din retrograd

Horoscop WEEKEND 22-24 OCTOMBRIE 2021. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Crezi ca viata ta amoroasa ar avea nevoie de o infuzie de raze de soare ? Daca da, fii pe faza pentru ca acest weekend poate fi in mod special stralucitor si cu vibratii ridicate pentru dragoste. Aspectele astrale minunate ale acestor zile te fac foarte deschis sa imbratisezi cu toata inima noi experiente si vei avea si compania potrivita pentru asa ceva. Foarte posibil sa inceapa si o noua iubire, acest lucru fiind bine aspectat astral. Exista si potential sa intaresti o legatura speciala prin ceea ce vei face. Ca atare, treci la iubit !

Horoscop karmic noiembrie 2021. Hackeri de inimi aduc probleme în cuplu. Ce zodii sunt afectate
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Viata ta amoroasa poate fi un aspect extrem de personal pentru tine acum, deci timp de calitate departe de lume impreuna cu persoana iubita pare a fi ideea cea mai buna pentru tine. Orice speri sau iti doresti sa obtii pe plan domestic alaturi de jumatatea ta se va realiza numai in spiritul cooperarii. Sunt zile bune si pentru a investi in caminul tau, rezultatele iti vor aduce satisfactie. Daca esti singur, ia in calcul sa inviti pe cineva la tine acasa si sa gatesti ceva delicios; aceasta reteta va face furori.

Horoscop WEEKEND 22-24 OCTOMBRIE 2021. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Orice aspect dintre tine si persoana iubita poate fi foarte pozitiv in aceste zile si orice conversatie poate include planuri indraznete si curajoase pentru viitorul vostru comun. Daca urmeaza sa pleci intr-o vacanta, te asteapta clipe de mare satisfactie si distractie si noi usi vi se vor deschide pentru ambii. Aspectele astrale potente ale acestor zile te incurajeaza si sa practici obiceiuri mai sanatoase. Daca esti singur, esti foarte priceput la flirt de calitate si devii o optiune foarte atractiva.

Horoscop 2022. Numai şase zodii sunt norocoase anul viitor
Horoscop WEEKEND 22-24 OCTOMBRIE 2021. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Aspectele astrale favorabile ale acestor zile te vor face sa te tot gandesti la o noua poveste de iubire daca sa o continui sau nu. Poti fi in starea de spirit de a evalua avantajele si dezavantajele de pana acum si dornic sa iei o decizie. In plus, este o perioada buna sa investesti in tine si poate chiar sa iti ridici imaginea personala in lume. Fie ca esti singur fie ca esti cu cineva, o refrisare a lookului iti va creste respectul de sine si nu are cum sa aduca altceva decat lucruri bune in viata ta.

Horoscop weekend. LEU (24 iulie – 23 august)
Se anunta un weekend favorabil iubirii asa cum a fost dealtfel intreaga saptamana. Tu esti una din cele mai romantice zodii deci esti pregatit sa te comiti unui nou aranjament amoros sau sa ii arati actualului partener cat de mult tii la el/ea si sa o faci intr-un mod creativ. Daca cineva ti-a furat inima, zilele si saptamanile urmatoare vei vedea o dezvoltare favorabila, iar cu Mercur iesit din retrograd, un gest remarcabil de-al tau va crea un impact fenomenal.

Citește mai multe pe sfatulparintilor.ro