Horoscop WEEKEND 23-25 aprilie 2021. Miscari indraznete, rezultate spectaculoase!

Horoscop WEEKEND 23-25 aprilie 2021. Saptamana se incheie cu intrarea lui Marte cel plin de forta in Racul cel sensibil.

23 apr. 2021, 10:56
Horoscop WEEKEND 23-25 aprilie 2021. Miscari indraznete, rezultate spectaculoase!

Horoscop WEEKEND 23-25 aprilie 2021.

Iata horoscopul de weekend 23-25 aprilie 2021 scaldat de influente astrale majore. Saptamana se incheie cu intrarea lui Marte cel plin de forta in Racul cel sensibil. O multime de sentimente, legate de securitate, casa, familie, ies la iveala. Gratie unghiului pe care il face cu jovialul si optimistul Jupiter, Marte te impinge sa faci miscari indraznete, dar care pot avea rezultate spectaculoase.

Mercur se conecteaza si el cu Uranus in zodiac Taur, aducand o unda cerebrala care ne-ar putea oferi o perspectiva inventiva asupra unei situatii. Nu te sfii sa apelezi la o tehnologie de ultima generatie.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop WEEKEND 23-25 aprilie 2021. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Lucrurile la care trebuie sa te reintorci sunt acum inapoi in viata ta pentru un motiv. Fii acela care isi asuma din nou responsabilitatea, dar asigura-te ca te protejezi de o povara prea mare pe care altii sunt dispusi sa o trimita pe calea ta. tu esti cel ce trebuie sa aiba grija de starea ta interioara si de viata ta mai intai ca sa poti ajuta pe altcineva. Tine-ti opiniile deschise si da-ti timp sa iti contempli relatiile care au fost in atentia ta in ultimele 2 saptamani. Nu lasa pe jos fructele muncii tale doar pentru ca ai uitat de ele.

Horoscop 23 aprilie 2021. Se anunţă multe petreceri, flirturi şi un câştig neaşteptat
Afirmatia weekendului pentru Berbec: Eu sunt ghidat de o cauza inalta

Horoscop WEEKEND 23-25 aprilie 2021. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Ai putea simti ca te ratacesti, ca ceva se strica sau ca masina are anumite probleme minore. Cu toate acestea, nu te lasa perturbat de lucruri care sa iti ia energia, intrucat ceea ce tu stii ca vrei va veni mai repede decat crezi. Nu vorbi prea mult si nu te duce prea departe de pozitia unde lucrurile se simt bine pentru tine. Trebuie facute schimbari in sistemul tau si tu trebuie sa simti in fiecare moment ce este cu adevarat bine. Cu oamenii potriviti de partea ta, iti va fi mult mai usor sa iti dai seama.

Horoscop Mariana Cojocaru. Este incendiu pe destin, Turnul Babel astral influenţează toate zodiile
Afirmatia weekendului pentru Taur: Eu am incredere in emotiile mele

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Este important sa intrebi in jur si sa afli toate informatiile necesare inainte de a face orice investitii sau sa cresti asteptarile foarte mult. Ceea ce dai ar trebui dat liber, din inima si pentru o cauza dreapta. Asigura-te ca emotiile tale sunt protejate si sa crezi cu tarie in simturile tale. Nicio alta persoana nu stie ce doreste inima ta ca tine si trebuie sa ramai conectat la emotiile care sunt menite sa te ghideze in directia sufletului.

Afirmatia weekendului pentru Gemeni: Eu cred in miracole

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.