Horoscop WEEKEND 23-25 iulie 2021. Romantismul este pe primul loc

Jupiter te ajuta sa gestionezi mai bine timpul si sa fii mai atent la angajamentele pe care ti le iei in dragoste.

23 iul. 2021, 06:23
Horoscop WEEKEND 23-25 iulie 2021. Romantismul este pe primul loc

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 23-25 iulie 2021 scaldat de influente astrale majore. Saptamana se incheie cu o spectaculoasa Luna plina in Varsator. Aceasta Luna plina ne cere sa echilibram cee ace vrem pentru noi insine (de la Soarele in Leu) cu modul in care acest lucru ii influenteaza pe ceilalti (de la Luna in Varsator).

Jupiter te ajuta sa gestionezi mai bine timpul si sa fii mai atent la angajamentele pe care ti le iei in dragoste. Pune pe primul loc romantismul in acest weekend!

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop 23 Iulie 2021: Certuri neașteptate, dar și oportunități interesante pentru un nativ din zodiac

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Zilele acestea te solicita mult emotional, mult peste limita obisnuita pe masura ce te clarifici ce vrei. Unii oameni te pot sicana, dar doar atat cat le permiti. Petrece mai mult timp singur si gandeste-te la nevoile tale personale. Inainte sa te intorci spre altii sa ceri ajutor, incearca sa te ajuti singur. Acest sistem de auto-ajutor este mai important acum decat orice iti da lumea exterioara si iti permite sa iti vezi mult mai clar drumul viitor.

Afirmatia weekendului pentru Berbec: Eu am incredere in instinctele mele

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Desi ai puterea de a actiona din esenta emotiilor tale, totusi pari un pic cam ratacit decat te-ai fi asteptat sa fii. Ramai mandru de realizarile tale dar nu tine prea ferm de ele, pentru ca trecutul nu defineste cine esti si ce faci cu optiunile din fiecare clipa. Exista legaturi ce te tin in urma si care au fost adanci si dureroase. Incearca sa te eliberezi si sa inoti spre lumina.

Afirmatia weekendului pentru Taur: Eu sunt curajos si imi confrunt umbra

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
De la legaturi emotionale extreme pana la clipe de eliberare, acestea pot fi zile stresante care te pot arunca dintr-o parte a ecuatiei in alta. Daca timpul schimbarii este deja aici, nu i te opune oricat de confortabil esti tu acum in mediul actual. Cu toate acestea, tine de ce este valoros pentru tine de ani de zile si nu ii da drumul.

Horoscop Casandra. Se schimbă brusc planurile de călătorie şi apare o poveste frumoasă de amor
Acesta este momentul potrivit sa te gandesti la valorile personale, la ce te face vulnerabil si la cat de mult ai de castigat din tot. Daca te scufunzi in emotiile tale, vei vedea ca cea mai mare putere este sa te conectezi cu altii la un nivel profund.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.