Horoscop Casandra. Se schimbă brusc planurile de călătorie şi apare o poveste frumoasă de amor

Relatiile cu colegii de munca sunt excelente, dar trebuie sa fiti calmi deoarece se poate ivi o tensiune creata de un partener sau un prieten apropiat.

22 iul. 2021, 14:28
Horoscop Casandra. Se schimbă brusc planurile de călătorie şi apare o poveste frumoasă de amor

Horoscop Casandra BERBEC 21.03-20.04: 

Se pare ca nimic nu este perfect. Vor avea loc tot felul de evenimente amestecate. Intarzieri jenante, intalniri ratate, probleme cu masina sau cu bicicleta, dar si relatii calde cu cei de acasa, reusite pe plan financiar si o intalnire romantica perfecta.

TAUR 21.04-21.05: Ceva neasteptat ar putea crea cateva obstacole. S-ar putea sa primiti vesti surprinzatoare de la un sef sau un parinte. Acasa este o activitate sporita, plina de confuzie si haos. Este cazul sa interveniti si sa potoliti problemele. Totul are o solutie!

GEMENI 22.05-21.06: S-ar putea ca in aceste zile sa se schimbe brusc ceva planuri de calatorie sau ceva legat de invatamantul superior. Vestile bune vin din domeniul financiar. Veti primi o suma frumusica, indeajuns de mare ca sa va faceti toate placerile.

Horoscop Casandra RAC 22.06-21.07: Urmeaza o saptamana excelenta pentru a va reinnoi propria garderoba. Cu toate acestea, o schimbare brusca legata de impozite, de o mostenire sau o proprietate comuna v-ar putea afecta averea.

LEU 22.07-22.08: Ceva neasteptat ar putea avea impact asupra unei prietenii stranse sau asupra unui parteneriat. Pentru unii dintre dumneavoastra un parteneriat s-ar putea incheia. Oricum, nu este o saptamana plictisitoare. Cei dragi vor fi incantati sa stea in preajma.

FECIOARA 23.08-22.09: Continuati sa fiti la inaltime, ceea ce inseamna ca oamenii va observa mai mult decat de obicei. Si mai mult decat atat, va admira. Saptamana aceasta este un moment excelent pentru a avansa sau pentru a realiza un proiect important.

Horoscop Minerva 20-26 iulie 2021. O zodie dă lovitura în plan sentimental. Ar putea petrece momente minunate!
BALANTA 23.09-22.10: Faceti o impresie buna celorlalti si acest lucru va face sa aratati atractiv pentru toata lumea. Cineva va cere sprijinul si ii veti demonstra ce stiti despre design si arte. Oricum, aveti un simt al frumosului foarte dezvoltat.

Horoscop Casandra SCORPION 23.10-21.11: Se reunesc o serie de lucruri care va fac ambitiosi, optimisti si fericiti. Ceva neasteptat va va umbri putin zilele acestei saptamani si va necesita toata atentia dumneavoastra. Poate fi legat de casa sau de un membru mai in varsta al familiei.

SAGETATOR 22.11-21.12: Saptamana aceasta s-ar putea sa calatoriti, deoarece sunteti dornici sa explorati locuri noi si sa cunoasteti oameni noi. Sa nu va fie frica sa atrageti generozitatea catre dumneavoastra. Foarte posibil sa primiti bani sau cadouri.

CAPRICORN 22.12-19.01: Relatiile apropiate sunt excelente in acest moment. Insa ceva neasteptat va va afecta castigurile sau averea. Ramaneti atenti si paziti bine ceea ce detineti. Alternativ, s-ar putea sa dobanditi ceva ce nu va asteptati sa obtineti. Succes!

Horoscop Urania 17-23 iulie 2021. Soarele va intra în Leu, iar Luna Neagră în Gemeni. Aspecte cu care ne vom confrunta: erori de înţelegere, neplăceri financiare, evaluări greşite, asumarea unor riscuri inutile
Horoscop Casandra VARSATOR 20.01-18.02: Relatiile cu colegii de munca sunt excelente, dar trebuie sa fiti calmi deoarece se poate ivi o tensiune creata de un partener sau un prieten apropiat. Rabdarea ramane cel mai bun aliat al dumneavoastra.

PESTI 19.02-20.03: Casa, familia si propria viata privata continua sa fie principalul obiectiv, mai ales ca pentru unii dintre dumneavoastra revin in scena cateva probleme cu un membru al familiei. Poate veti deveni liber de ceva ce ati suportat de prea mult timp.

Sursa: magazin.ro