Horoscop WEEKEND 23-25 iunie 2023. Ce ne aduce primul weekend de vara cu Soarele in emotionalul Rac

Sfarsitul de saptamana sta sub semnul intrarii in vara astronomica, precum si a Soarelui in Rac. Dupa vartejul social al sezonului Gemeni, Racul ne aduce nevoi si emotii interioare de care trebuie sa ne ocupam.

23 iun. 2023, 06:33
Horoscop WEEKEND 23-25 iunie 2023. Ce ne aduce primul weekend de vara cu Soarele in emotionalul Rac

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 23-25 iunie 2023, scaldat de influente astrale majore.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

 

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Chiar si un Berbec poate fi surprins de circumstante care apar la lumina. Fii pregatit pentru imposibil, ai putea fi pus sa iti schimbi parerea si mintea despre anumiti oameni din mediul tau. Unele lucruri nu trebuiesc tolerate zilele viitoare dar rosteste refuzul pe un ton moderat si cu maturitate ca sa nu fie luat personal. Nu vrei sa faci rau nimanui, dar altii pot percepe semnalele trimise de tine drept periculoase sau ciudate.

Cele 5 zodii care vor fi date afară din casă de bani! Până la finalul lunii iunie conturile le vor fi pline

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Tu ai asa de multe cuvinte blande si hranitoare pe varful limbii si ai nevoie sa gasesti grupul potrivit de oameni care are nevoie de tine. Increderea ta este mereu un pic fragila asa ca avanseaza dupa cum simti pe moment si ramai aproape de cei care sunt deschisi si zambesc des. Fa-ti viata sa merite a fi traita. Nu trebuie sa te inchizi intr-o camera pentru ca ceva rau s-a intamplat in trecut. Lucrurile neplacute vin si trec, dar asa de multe momente minunate nu trebuie umbrite ci traite.

Cele mai norocoase 5 zodii chinezeşti la final de săptămână. Află dacă ești și tu pe listă!

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Evita sa folosesti cuvinte precum intotdeauna sau niciodata zilele acestea pentru ca nicio cale nu exista cu certitudinea absoluta. Pur si simplu nu stii ce turnura vor lua situatiile vietii. Ca sa iti castigi competitia, simte-te ca si cum esti deja castigator. Simte si mai intens emotiile ce apar din intamplari pozitive si vei vedea ca devii exact asa cum vrei sa fii. Tine de afirmatii pozitive si de increderea in tine care iti aminteste constant ce calitati ai.

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Sunt zile potrivite sa te gandesti cum arati si ce atragi in lumea ta in functie de cum te tratezi. Valoarea interna pe care ti-ai hranit-o pana acum va lumina si va deveni vizibila pentru toata lumea. Foloseste acest moment ca sa te simti bine in compania potrivita si sa creezi conexiuni pentru viitor. Fermecator, senzual si frumos, opreste-te in a cauta perfectiunea in activitatile tale si incepe sa realizezi ca ai sansa sa te misti intr-un ritm mai lent ca sa te bucuri de viata un pic mai mult si sa lasi deoparte sentimentul inutil de vinovatie.

Horoscop weekend. LEU (24 iulie – 23 august)
Poate ca ai primit mesaje din lumi diferite de curand si esti inca confuz incercand sa descifrezi insemnatatea si utilitatea lor. Este o vreme a gandurilor profunde mai ales ca ai la ce sa contempli. Ai nevoie de miscari specifice de impamantare. Petrece timp mult in aer liber si in contact cu energia pamantului si a apei ca sa te echilibrezi si centrezi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO