Horoscop WEEKEND 24-26 iunie 2022. Ce aduce weekend-ul cu iubareata Venus in guralivii Gemeni

Iubareata Venus s-a mutat in Gemeni si simti nevoia sa fii iubit, simti nevoia sa flirtezi. Nu te plictisesti deloc in noua conjunctura astrala!

24 iun. 2022, 06:46
Horoscop WEEKEND 24-26 iunie 2022. Ce aduce weekend-ul cu iubareata Venus in guralivii Gemeni

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 24-26 mai 2022 scaldat de influente astrale majore. Iubareata Venus s-a mutat in Gemeni si simti nevoia sa fii iubit, simti nevoia sa flirtezi. Nu te plictisesti deloc in noua conjunctura astrala!

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale, prteviziuni pentru toate zodiile:

Horoscop vară 2022. TREI ZODII vor avea cea mai fierbinte şi romantică vară!

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Nu te da inapoi de la a-ti folosi cuvintele in acest weekend cu scopul consolidarii unei povesti de amor. Rosteste ce simti, rosteste ce te deranjeaza, curata aerul de neclaritati si greutati care iti frustreaza inima. O abordare sensibila cu persoana pe care o iubesti dar si o disponibilitate sa ii asculti si povestea sa, punctul sau de vedere, face ca totul sa fie mai usor in a stabili noi aranjamente. Se anunta si perspective financiare bune pentru relatia de cuplu, din care amandoi aveti de castigat, macar si pentru ca puteti merge in locuri frumoase si cumpara lucruri care va incanta.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Luna iti activeaza sansa de a simti o atractie puternica pentru cineva pe care nu o poti ignora oricat ai vrea. Nu forta lucrurile si mergi in ritmul natural al lucrurilor. Cel mai important e sa ai incredere in intuitia ta pentru ca ea iti indica daca sa te abtii, sa dai in spate sau sa mergi mai departe indiferent ce simti ca atractie carnala. Si Venus te ajuta prin tranzitul sau nou in zodia Gemeni, sustinandu-ti timp de calitate cu partenerul in care sentimentele de iubire se pot extinde si manifesta.

Horoscop Cristina Demetrescu. Tensiuni în zona conjugală. Finalul lunii aduce certuri şi pierderi băneşti

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Luna este in Taur deci ai toate sansele sa stralucesti vesel alaturi de persoana pe care o iubesti. Cu Venus in Gemeni, atentie la mesajele mixte si confuze. In plus, cu un focus puternic astral pe sectorul tau de relationare, vei avea oportunitatea de a curata aerul de orice neintelegeri si poate sa iti asumi noi pasi intr-un cuplu nou sau existent.

Citeste continuarea horoscopului pe SFATULPARINTILOR. RO.