Horoscop WEEKEND 24-26 martie 2023. Ce ne aduce primul weekend cu Pluto in Varsator

In aceste zile, ai tendinta sa te ratacesti in emotii, ghidat de pasiune si de instinctele pure, si sa ajungi in situatii care par a fi iesite din matca uzuala.

24 mart. 2023, 09:39
Horoscop WEEKEND 24-26 martie 2023. Ce ne aduce primul weekend cu Pluto in Varsator

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 24-26 martie 2023, scaldat de influente astrale majore. Intregul sfarsit de saptamana sub puternica influenta a mutarii lui Pluto in Varsator, schimbare care are loc dupa mai bine de 230 de ani. Precum si a mutarii lui Marte cel razboinic, in emotionalul Rac. In plus, Luna se muta in Gemeni, ajutandu-ne sa ne largim orizonturile la nivel intelectural, fizic si chiar metafizic. Odata ce Marte intra in Rac vom si fi mai selectivi in ceea ce priveste timpul acordat anumitor persoane.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Un diamant furat de cineva, ce valora 160.000 dolari, a fost dat la schimb pentru o portie de marijuana de 20 dolari. Desi crezi ca stii valoarea anumitor lucruri, este posibil ca anumite cheltuieli suplimentare sa fie necesare ca sa fii cu adevarat in contact cu realitatea in modul cel mai productiv cu putinta. Ceva simti ca nu este asa cum ar trebui sa fie si nu poti scapa de gandul ca multe se pot realiza daca ai investi un pic mai mult efort. Ai grija sa nu te lupti pentru lucruri care nu ai calitatea sa iti implineasca dorintele pe termen lung.

Mihai Voropchievici a dezvăluit cum ne călăuzește fiecare planetă în funcție de zodie! Semnele de care trebuie să ținem cont

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ce trebuie sa se intample, se intampla, indiferent ce, dar poti face ceva cu privire la felul in care le accepti si imbratisezi pe masura ce vin. Nu sunt zile foarte productive pentru relatii. In loc sa plutesti in bule de iluzii, ramai realist si vezi in ce pozitie te pun alti oameni, fara sa intervina prea multe emotii. Gaseste echilibrul intre ce gandesti sau simt altii si ce iti spune inima ta ca este bine.

Citește și: Mihai Voropchievici, despre hainele care atrag banii ca un magnet: „Degeaba mă îmbrac eu în auriu, dar sunt sumbru pe interior”

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

In aceste zile, ai tendinta sa te ratacesti in emotii, ghidat de pasiune si de instinctele pure, si sa ajungi in situatii care par a fi iesite din matca uzuala. Ti se deschid in fata oportunitati, dar ai grija ca pot fi ascunse si greu de identificat daca nu privesti semnificatia din spatele oamenilor si situatiilor. Da sanse tuturor dar verifica de doua ori orice informatie. Nu ai nevoie de promisiuni care nici nu promit mare lucru. Fii pe faza la lipsa de sinceritate a altora sau a ta. fii delicat si pur cu inima ta, ca sa fii un real suport pentru tine si pentru altii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.