Horoscop WEEKEND 24-26 noiembrie 2023. Cine are noroc la bani, cine dă lovitura în dragoste. Zodia care are totul!

Sfarsitul de saptamana este marcat de tranzitul planetei actiunii, Marte, care intra in Sagetatorul cel optimist si cu sete de aventura. Cum si Soarele este in aceasta zodie, este momentul propice sa-ti extinzi interactiunile sociale si sa te angajezi in conversatii deschise.

24 nov. 2023, 20:37
Horoscop WEEKEND 24-26 noiembrie 2023. Cine are noroc la bani, cine dă lovitura în dragoste. Zodia care are totul!
Horoscop WEEKEND 24-26 noiembrie 2023. Cine are noroc la bani, cine dă lovitura în dragoste. Zodia care are totul!

Horoscop WEEKEND 24-26 noiembrie 2023.  Iata horoscopul de weekend 24-26 noiembrie 2023, scaldat de influente astrale majore.

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Aceasta este inca o saptamana ce are pentru tine promisiuni mari daca dai drumul bataliilor de ego si te indrepti cu emotii de iubire spre oamenii care nu iti iau din energie fata de altii. Unele situatii pot fi prevenite daca setezi granite ferme spre altii si spre lumea exterioara si astfel vei vedea rolul tau clar in ochii celor pe care ii iubesti. Nevoia de a rupe un ciclu va reveni iar tu reusesti sa iti pui energia in lucrurile bune pentru tine. Esti constient de timpul necesar de a aduce la viata idei si planuri. Bucura-te de moment in loc sa fii afectat de cuvintele altora.

Citeşte şi: Topul celor mai nemiloase zodii din horoscop. Calcă pe cadavre fără milă pentru ceea ce își propun

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Stiai ca cea mai scumpa branza din lume este facuta din lapte de magarita ? Atunci cand te gandesti la ce doresc oamenii sa incerce si sa faca, ai putea fi uimit de gama ta mare de dorinte si pofte si poti realiza ca nu ai avut de fapt niciodata asa de multe nevoi de la bun inceput. Sincronizeaza-ti adevarata modestie cu talentele ca sa te mentii in echilibrul necesar. Fii constient de valoarea ta si ramai inspirat indiferent ce gandesc altii. Nu este momentul sa te compari cu nimeni, cu dorintele altora, cu actiunile altora, cu realizarile altora, dar iti este de folos sa iti vezi adevarata pozitie in lumea din jurul tau.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

In aceasta weekend, Marte intra in Sagetator, deci esti in perioada in care ai noi sanse de a pune baze pentru eforturi care sa se simta in regula, dupa ce contempli experientele din trecut. Unele greseli nu vor mai fi repetate niciodata si tu esti constient ca a sosit momentul sa recunosti demonii si sa lasi in urma pentru totdeauna aspecte demult terminate. Intoarce-te spre tine insuti, gandeste-te la corpul tau, impamanteaza-te si ramai in contact cu toate acele lucruri care iti fac existenta realista si frumoasa. Ai nevoie sa fii foarte bine la trup si sa fii in forma pentru tot ce vrei sa realizezi.

Citeşte şi: Nativii singuratici din zodiac. Adoră să petreacă timp cu ei înşişi, inclusiv în vacanțe și la restaurante

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Acestea sunt unele din acele zile in care alti oameni par sa se afle in mai multa claritate decat esti tu, dar daca privesti cu mai multa atentie, vei vedea ca lucrurile sunt mai profunde decat par la prima vedere. Ai sansa sa intorci orice in favoarea ta, sa faci orice mai bine si sa aduci pace in relatiile care au fost batucite si intoarse de pe o parte pe alta. Este timpul sa lasi frica deoparte si sa pasesti in rolul pe care l-ai primit, inspirand pe altii sa iubeasca si sa fie aproape de cei de care le pasa. Multe vei realiza daca pur si simplu te lasi in fluxul felului tau altruist de a fi si sa fii constient de talentele tale adanci.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.