Horoscop WEEKEND 25-26 SEPTEMBRIE 2021. Sfarsit de saptamana picant!

Iata horoscopul de weekend 25-26 septembrie 2021 scaldat de influente astrale majore pentru toate semnele din zodiac.

24 sept. 2021, 17:26
Horoscop WEEKEND 25-26 SEPTEMBRIE 2021. Sfarsit de saptamana picant!

Horoscop WEEKEND 25-26 SEPTEMBRIE 2021. 

Saptamana a inceput in forta, cu Luna plina in Pesti. A continuat intr-o nota la fel de puternica, prin echinoctiul de toamna si intrarea Soarelui in Balanta. Iar finalul este si mai electrizant. Vorbim despre un eveniment astrologic rar: Marele Tigon de Aer. Dar sa nu uitam ca Mercur se pregateste sa intre, de luni, in miscare retorgrada. Vom vedea ce va fi!

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

HOROSCOP. Cristina Demetrescu trage semnalul de alarmă de echinocțiu. Ce trebuie să facă toate zodiile: ”O să tragi foarte mult după”
Horoscop WEEKEND 25-26 SEPTEMBRIE 2021. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Foloseste intamplarile din weekend ca sa te cunosti mai bine pe tine insuti si sa iti vezi credintele ce te fac sa mergi spre scopurile finale. Optimismul debordant te poate baga in bucluc dar increderea in propriile tale abilitati sunt cele ce iti definesc traiectul vietii.

Afirmatia weekendului pentru tine : „Eu ascult de vocea Universului prin vocea mea interioara.”

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Simti o nevoie imperioasa sa te reconectezi cu natura si poti avea idei ciudate cu privire la ce sa faci in acest sens. Simtind chemarea spatiilor deschise, decide sa ii gasesti pe aceia care se potrivesc nevoii tale de a-ti vindeca sufletul si corpul de contactele sociale obositoare si de intorsaturile de situatie ce trebuie sa ramana in trecut. Esti vulnerabil la barfe si oameni toxici sau la informatii ascunse. Ramai alert, simte atmosfera din jurul tau si curata-ti energia in aer liber.

Afirmatia weekendului pentru tine : „Eu sunt acordat la ritmul naturii.”

Horoscop săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Zodia care începe o frumoasă poveste de iubire!
Horoscop WEEKEND 25-26 SEPTEMBRIE 2021. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Stii ce fel de persoana vrei sa devii, binecuvantata cu frumusete, bucurie si emotii pozitive. Esti pregatit sa accepti noi provocari, ai multe idei in minte si ai vrea sa demarezi ceva foarte benefic. Asteapta sa treaca aceste zile, nu te grabi ca lucrurile sa se intample asa de repede precum ai dori.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.