Horoscop WEEKEND 25-27 august 2023. Pasionalul Marte se îndreaptă spre Balanţă 

Dupa trigonul pe care il face cu transformatorul Pluto, de joi, Marte se indreapta, usor-usor, spre Balanta, unde va ajunge duminica, 27 august.

25 aug. 2023, 11:36
Horoscop WEEKEND 25-27 august 2023. Pasionalul Marte se îndreaptă spre Balanţă 

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 25-27 august 2023, scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana se afla sub semnul pasionalei planete Marte. Dupa trigonul pe care il face cu transformatorul Pluto, de joi, Marte se indreapta, usor-usor, spre Balanta, unde va ajunge duminica, 27 august. Scopul principal in acest moment este o relatie foarte importanta.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Este usor pentru tine sa te lasi prins intr-o fantezie romantica. Poate fi suficient un singur mesaj plin de farmec ca sa te entuziasmezi despre ce poate urma. O conversatie aprinsa iti poate arata ca te-ai implicat prea mult si ca asteptarile tale pot depasi ceea ce altcineva este dispus sa dea. Nu te lasa cuprins de dezamagiri ci mai degraba ajusteaza-ti relatia. Regleaza-ti energia de a fi de la egal la egal si spune ceea ce doresti intr-o maniera specifica unui adult, fara sa te milogesti de nimeni.

Mercur retrograd a început. Ce ZODII sunt binecuvântate de a treia retrogradare a planetei comunicării până pe 15 septembrie 2023

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Daca discuti aspecte ce tin de casa si de familie poate sa fie extrem de vindecator atunci cand te conectezi de la inima la inima, privindu-va in ochi, dar si super frustrant atunci cand eviti sa te privesti in ochi cu altcineva. Recomandarea este sa fii multumit cu satisfactii mai mici in loc sa te astepti ca alta persoana sa fie total implicata si de acord cu toate ideile si planurile tale. Este frustrant sa intampini opozitie atunci cand tu crezi ca actionezi pentru cel mai bun interes pentru toti cei implicati, insa in echipa trebuie sa asculti si punctul de vedere al celuilalt. Daca este nevoie, foloseste-ti autoritatea intr-o situatie si ia o decizie fara sa tot ceri aprobarea celuilalt.

Horoscopul floral, realizat de Mihai Voropchievici. Ce floare ești, în funcție de ziua nașterii

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Cand unii oameni se casatoresc, au alaturi doar cativa apropiati desi multi s-ar astepta sa aiba zeci sau sute de cunostinte. Ceea ce te astepti poate sa nu fie ce e mai bine pentru tine sau poate sa fie chiar mai drastic decat ce se intampla in realitate. Unele intamplari isi urmeaza cursul natural firesc si bun desi poate te-ai fi asteptat la mai rau, iar altele au loc intr-un fel la care nici nu te-ai fi gandit dar constati ca nu e foarte rau. Informatia pe care o primesti prin social media sau prin varii instrumente colective de informare trebuie verificata de doua ori. Vei vedea oameni ce se contrazic intre ei si tot ce ai de facut este sa ramai in contact cu inima ta ca sa iti urmezi intuitia momentul cu moment. Asculta-ti de cele mai sanatoase pofte de a fi bine.

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Chiar daca nu ai incorporat masuri drastice in rutina ta, poate fi acum un timp potrivit sa o faci. Lumea nu se va schimba peste noapte dar se schimba pas cu pas in mod constant si se pare ca planeta noastra ne reaminteste de tot ce ne ramane de facut pentru noi insine cand viata in afara este oprita. Tu trebuie sa recunosti adevarata putere a acestor evenimente pe care le traim, chiar daca te sperie sau interfereaza cu planuri importante ale tale. Lasa lucrurile sa curga asa cum sunt si vezi cum se aseaza piese din puzzle doar atunci cand permiti ritmului natural sa se instaleze si in tine. Fii curios sa vezi toate minunile vietii din jur.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.