Horoscop WEEKEND 26-28 mai 2023. Haos total! Facem fata?

Sfarsitul de saptamana sta sub semnul intalnirii dintre Venus din Rac si Uranus cel haotic. Iata horoscopul de weekend 26-28 mai 2023, scaldat de influente astrale majore.

26 mai 2023, 06:00
Horoscop WEEKEND 26-28 mai 2023. Haos total! Facem fata?

Horoscop weekend. Sfarsitul de saptamana sta sub semnul intalnirii dintre Venus din Rac si Uranus cel haotic. Totusi legatura lor prietenoasa poate fi exact lucrul de care avem nevoie pentru a ne zgudui si pentru a iesi din zonele noastre de confort pentru a ne bucura de o distractie romantica care ne aminteste cat de glorioasa poate fi viata! Este posibila o conexiune amoroasa brusca. Daca decidem sa facem o miscare radicala în viata noastra amoroasa, probabil ca va merge bine. Pana duminica, totusi, totul devine serios pe masura ce Soarele se confrunta cu Saturn. S-ar putea sa trebuiasca sa ne punem din nou dorintele in cui si sa ne apucam de ceva obositor, dar necesar. Din fericire, odata ce acesta este eliminat de pe lista noastra, ar trebui sa ne simtim mult mai bine.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Mercur a ieşit din retrograd, dar bântuie prin zodiac. Previziuni Camelia Pătrăşcanu

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Un weekend plin de imputernicire in care iti dai seama ca, desi ai in jur oameni care vin cu idei si solutii interesante, tu consideri ca pasiunea lor te inspira si mergi mai departe cu propria ta inspiratie. Poti face chiar multe daca iei in calcul oricare idei pe care le ai si pe care altii le pot considera ciudate, inacceptabile si irelevante. Numai un Varsator poate crea un imperiu in mintea sa si poate crea un univers al viitorului, in timp ce altii sa nu il inteleaga si sustine. Nu uita ce zodie esti, o zodie a futurismului si viitorului. Fii mandru de ce ai realizat, de ce creezi si nu te indoi de puterea ta nici macar o secunda.

Tainele Horoscopului Egiptean deslușite de Mihai Voropchievici. Care sunt cele două zodii care pot face în viață orice își propun: „Se adaptează ușor la orice situație ivită”

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Un weekend foarte important ca sa iti refaci energia. Chiar a sosit timpul sa te debarasezi si sa depasesti acele energii ce te-au tras in jos in ultimul timp. Nu are sens sa ramai blocat cand tu stii unde trebuie sa te duci si ce ai de facut ca sa ajungi unde ti-ai propus. Poate crezi ca satisfactia ta e prea indepartata, dar asta nu inseamna ca nu poate veni imediat dupa primul colt daca esti pe drumul bun. Ai incredere in Univers, in scopul tau aici pe lume, imaginandu-ti o mare retea de energie ce ne conecteaza pe toti in unitate. Esti Una cu restul omenirii si ai nevoie sa dai putere intregului sistem ce te inconjoara, pentru ca asa vei gasi puterea din tine.

 

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Un weekend plin de activitati, si vesele si distractive, dar atentie si la cele riscante ce iti solicita atentia deplina. Nu lasa stresul sa te copleseasca. Mai bine ridica-te deasupra oricaror batalii interne ce te fac anxios sau speriat. Inconjoara-te cu oameni pozitivi si cu vointa care iti stiu valoarea si vor sa fie cot la cot cu tine. Schimbarile vor urma un curs pozitiv si tu simti asta in adancul inimii. Ai incredere ca viata este pe cale sa iti dea bucurii dupa munca ultimelor luni. Fa-ti timp suficient sa te odihnesti si te vei misca cu flexibilitate si usurinta prin fiecare zi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.