Horoscop WEEKEND 28-30 ianuarie 2022. Conjunctia dintre Mercur retrograd si Pluto aduce surprize

Sfarsitul de saptamana este marcat conjunctia dintre Mercur – inca retrograd pentru cateva zile – si profundul Pluto.

28 ian. 2022, 07:02
Horoscop WEEKEND 28-30 ianuarie 2022. Conjunctia dintre Mercur retrograd si Pluto aduce surprize

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 28-30 ianuarie 2022 scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana este marcat conjunctia dintre Mercur – inca retrograd pentru cateva zile – si profundul Pluto. Aceasta alianta planetara fabuloasa este ideala pentru a putea examina chestiuni in detaliu, pentru a gandi atent tacticile pentru viitor. De asemenea, sextilul dintre Soarele in Varsator si Jupiter din Pesti, aduce speranta si optimism. Jupiter este patronul Pestilor si perfect pentru a te gandi la idealurile si convingerile spirituale. Soarele in Varsator este despre energia colectiva care poate face minuni.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Contextul astral al acestor zile te indeamna sa te ocupi si te tine. Ai si tu propriile vise si ambitii, propriile nevoi de relaxare si incarcare de baterii, desi toata lumea stie cat de laudabila este dedicarea ta naturala unui grup sau comunitate. Cu cat pui mai mult, cu atat scoti mai mult. Investeste in tine si vei fi plin de vitalitate pentru a continua si alte actiuni umanitare.

RUNE februarie 2022. Ce zodii au noroc cu carul! Adevaruri de la pietrele mistice
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Contextul astral al acestor zile te indeamna din plin sa socializezi si sa iti faci noi conexiuni. Tu oricum esti inclinat natural pentru asta dar acum este chiar si mai indicat, pentru ca beneficiile pot fi mari. La fel de bine, un focus intens pe zona ta spirituala te poate trage de la rezolvarea unor situatii pragmatice de viata spre dorinta de a de dezvolta personal si spiritual. Nu te epuiza incercand sa rezolvi totul o data. Lasa-le pe toate pe rand. Unele se desfasoara si de la sine, in propriul ritm, fara sa le planifici tu.

Horoscop rune iubire 2022. Ce zodii sunt „obraznice” în dragoste, Cupidon nu ratează nicio săgeată
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Contextul astral al acestor zile te sustine sa accepti provocari – care oricum iti plac destul de mult – care sa te ajute sa mergi inainte cu planurile tale, in ciuda altor aspecte ce te pot trage in alte directii. Pe plan sentimental, se poate aprinde o veche flacara a iubirii. Mai este ea de actualitate pentru tu cel de acum ? Doar inima ta stie raspunsul. Daca apare o ocazie sa te implici intr-o cauza umanitara, fa-o.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.