Horoscop WEEKEND 3-4 OCTOMBRIE 2020. Sa inceapa alchimia!

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 2-4 OCTOMBRIE 2020 scaldat de influente astrale majore. Se incheie o saptamana marcata stationarea directa a lui Saturn (29 septembrie) si Luna plina in Berbec (1 octombrie). Saptamana se incheie la fel de triumfator, cu intrarea lui Venus in Fecioara (2 octombrie) si stationarea directa a lui Pluto (4 octombrie). Totul se afla acum in vasul de topire, dupa ce a fost pregatit inca de la inceputul anului, si este gata sa inceapa alchimia. Ce vrei sa transformi in viata ta? Acum este momentul sa actionezi!

RomaniaTV.net
02 oct. 2020, 17:28
Horoscop WEEKEND 3-4 OCTOMBRIE 2020. Sa inceapa alchimia!

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Vino in fiecare vineri pe SFATULPARINTILOR.RO pentru a afla ce-ti rezerva weekend-ul din punct de vedere astral.

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Exista o unitate a armatei israeliene care recruteaza doar adolescenti cu autism. Nu stii unde unele dintre punctele tale slabe vor fi vazute ca un atu si e timpul sa cauti un astfel de loc. Judecata si contextul negativ nu fac altceva decat sa fure din energia tuturor celor implicati. Pana la sfarsitul saptamanii, piedici importante ar putea fi putea fi, in cele din urma, depasite si aduse la punctul in care esti liber sa mergi mai departe.

Afirmatia weekend-ului: Renunt la relatiile toxice.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Aceasta este o perioada cu extreme si, din pozitia de autoritate si respect de sine, ai putea cadea intr-una de nesiguranta si regret. Asigura-te ca lucrezi pentru o cauza nobila si vei vedea ca emotiile vor avea o baza sanatoasa. Pune-ti in practica ideile, foloseste modele si planuri logice. Evita invartirea in cerc nu mai este o optiune.

Afirmatia weekend-ului: Eu sunt una cu natura.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Mercur e in Scorpion, Soarele este in Balanta, iar pentru tine a venit timpul sa dezgropi poveri emotionale. Mergi la terapie daca este nevoie. Nu te bloca in faca unei comunicari intense. Fa-ti timp pentru propria persoana, pentru propriile nevoi. Mananca sanatos, fa plimbari lungi, iesi din rutine, pentru a te putea relaxa.

Afirmatia weekend-ului: Sunt calm.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.