Horoscop WEEKEND 3-5 noiembrie 2023. Lordul karmei Saturn iese din retrograd

Odata cu Saturn cand reia miscarea directa in Pesti, este o sansa de a transforma reflectia interioara a ultimelor luni intr-o actiune externa pe care o intreprinzi.

03 nov. 2023, 10:20
Horoscop WEEKEND 3-5 noiembrie 2023. Lordul karmei Saturn iese din retrograd

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 3-5 noiembrie 2023, scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana este marcat de iesirea lui Saturn din retrograd. In Pesti, Lordul karmei, Saturn, este mai putin un stapan al sarcinilor si mai interesat de faptul ca cauti scopul spiritual in tot ceea ce se intampla in viata ta, intelegand cum eventualele rani au putut afecta alegerile pe care le-ai facut. Acest lucru inseamna ca este un proces de invatare liber de auto-judecata si invaluit in dragostea pe care practicarea gratiei pentru tine insuti o reprezinta. Odata cu Saturn cand reia miscarea directa in Pesti, este o sansa de a transforma reflectia interioara a ultimelor luni intr-o actiune externa pe care o intreprinzi.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscopul banilor. Banii aduc fericirea în viața Berbecilor, iar Taurii găsesc o nouă sursă de venit în weekend

Horoscop weekend. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Cu Saturn in Pesti, este momentul sa acorzi mai multa atentie resurselor tale financiare. Acest weekend, fii atent la modul in care gestionezi banii si resursele. Poate fi momentul potrivit pentru a-ti stabili obiective financiare mai clare si pentru a face schimbari in modul in care investesti.

Horoscop weekend. SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)
Energia acestui weekend iti aduce oportunitati de autoanaliza si autocunoastere. Saturn in Pesti te incurajeaza sa te intrebi care este scopul tau spiritual si cum te poti alinia cu el. Fii deschis la explorarea laturii tale interioare si la intelegerea mai profunda a sinelui tau.

Horoscop weekend. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)
Cu Saturn in Pesti, te concentrezi asupra relatiilor tale si a modului in care te raportezi la ceilalti. Acest weekend, reflecteaza asupra modului in care iti gestionezi relatiile si cum poti dezvolta relatii mai autentice si mai profunde. Fii deschis la comunicare si la intelegere reciproca.

Citește și: Horoscopul runelor. JERA, simbolul răscrucilor de drumuri, este întoarsă. Norocul vine pentru cei care ştiu să-l aştepte! 

Horoscop weekend. VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)
Weekend-ul aduce oportunitati de dezvoltare a carierei si a obiectivelor profesionale. Saturn in Pesti te incurajeaza sa cauti un scop mai profund in ceea ce faci in cariera. Acesta poate fi momentul potrivit pentru a-ti seta obiective profesionale mai clare si pentru a face pasi catre realizarea lor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.