Horoscop WEEKEND 30 septembrie – 2 octombrie 2022. Weekend la granita dintre doua luni

Sfarsitul de saptamana este marcat de iesirea lui Mercur din retrograd. Te bucuri de o putere mentala sporita si o buna capacitate de concentrare.

30 sept. 2022, 11:57
Horoscop WEEKEND 30 septembrie – 2 octombrie 2022. Weekend la granita dintre doua luni

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 30 septembrie – 2 octombrie 2022 scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana este marcat de iesirea lui Mercur din retrograd. Te bucuri de o putere mentala sporita si o buna capacitate de concentrare. Sarcini dificile la care altii le-au esuat sau care zac de mult timp nerezolvate devin pentru tine o provocare. Pentru ca nimeni nu indrazneste sa le abordeze cu adevarat pe tine incep sa te atraga.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Ceva despre care nu esti sigur cum sa o realizezi devine brusc accesibila si iti este clar cum sa o abordezi dupa ce discuti onest subiectul cu cineva apropiat tie. Conversatia poate sa iti ofere sfaturi valoroase care sa te pregateasca sa faci primul pas. Gandeste-te cum ar putea planurile tale sa iti implineasca nevoile cele mai profunde. Fa din casa si viata ta de familie un domeniu mai confortabil pentru viata ta. Nu face actiuni doar ca sa obtii atentie ci vizeaza ca tot ce decizi acum sa faci sa iti aduca mai multa siguranta emotionala si fericire. Daca esti ingrijorat de ce gandesc altii, esti pe calea gresita.

HOROSCOP chinezesc. Ce surprize are Luna Câinelui. Astrologul Anca Dimancea prezintă zodiacul chinezesc pentru octombrie 2022

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Nu trebuie sa fii vreun expert ca sa poti da sfaturi si sa inspiri un prieten ca sa isi gaseasca curajul de a-si implini un vis. Ai incredere ca stii mai mult decat suficient sa motivezi pe cineva sa urmeze un pas important. Nu crede pe nimeni care iti spune ca nu stii despre ce vorbesti. Chiar si criticul tau interior te-ar putea face zilele acestea sa te indoiesti daca ai sau nu autoritatea de a vorbi. Nu orice opinie necesita un sfat de la un expert dar necesita un sfat din inima. Ai incredere in ceea ce stii si recunoaste-i pe acei oameni care te valorizeaza pentru inspiratia pe care o oferi.

Horoscop karmic octombrie 2022. Mercur retrogradează în sectorul prietenilor, karma grea se întoarce
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Exista un obiectiv de cariera pe care ti-ar placea foarte mult sa il atingi, recunosti asta ? Este vorba de o aspiratie autentica spre care muncesti sau este doar un vis ca oricare altul ? Foloseste energiile speciale ale acestei perioade ca sa actionezi. Gaseste o cale sa iti folosesti resursele ca sa iti muti visul din lumea fanteziei spre stadiul de munca in progres. Poate ca este timpul sa investesti sa iti imbunatatesti niste abilitati sau sa cauti sfaturi de la experti. Daca lumea iti spune ca nu poti face ceva, este momentul sa demonstrezi ca poti. Curajul este resursa pe care ti-o va activa Luna.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.