Horoscop weekend 31 august-2 septembrie 2018. Ce aduce NECESAR Luna în Taur la început de toamnă! Rămas bun, vară

Horoscop weekend. Horoscopul weekendului 31 august – 2 septembrie 2018 prezintă influenţele astrale pentru fiecare zodie în cele trei zile de weekend ce marchează exact finalul oficial al verii 2018 şi al lunii august precum şi intrarea în luna septembrie şi în toamnă 2018.

29 aug. 2018, 19:04
Horoscop weekend 31 august-2 septembrie 2018. Ce aduce NECESAR Luna în Taur la început de toamnă! Rămas bun, vară

O nostalgie a finalului, melancolie pentru zilele de vara care au trecut, din nou, parca prea repede se amesteca cu energia unui nou inceput, inceputul unui nou sezon de toamna. Daca va fi el rodnic si plin de bucurii, depinde de noi in mare masura ! Contextul astral al lunii septembrie este total diferit de tot ce a adus vara si ne da toate instrumentele de sustinere de a face din toamna un moment de neuitat, in special in job, cariera si bani.

 Vezi aici cum iti este luna septembrie in functie de zodie, in horoscopul saptamanal septembrie 2018.

Universul ne da in fiecare moment exact ce avem nevoie. Dupa o vara intensa, cu 3 eclipse si 7 planete retrograde si inainte de a ne sufleca manecile si sa ne apucam de treaba sub influenta mai multor astre raspunzatoare de actiune, energie, karma, munca sustinuta si serioasa, ce poate fi mai benefic decat un intreg weekend cu LUNA IN TAUR?

Taurul si Luna te indeamna sa incetinesti orice ritm si sa iti dedici putin timp sa ai grija de corpul tau si de planeta. Acest semn senzual si pamantesc te invita sa apreciezi lumea fizica si taramul celor cinci simturi. Mergi prin padure, prin parc, lucreaza in gradina, mergi la un masaj sau asculta muzica linistitoare si hranitoare pentru suflet. Aceasta este o Luna blanda, moale, odihnitoare si reflectiva, dandu-ne un timp de a practica doar a fi, pur si simplu.

Ca tot este vorba de a planta, acum poti planta seminte noi spirituale nu doar fizice, cum ar fi bazele unui proiect sau vis ce sta in asteptare de mult timp.

Luna ne ghideaza emotiile iar Taurul ne ajuta sa simtim usurinta unui mod de trai mai armonios. Este o energie mai soft care pune prioritate pe confort, rasfat, chiar lux.

Putem folosi energia Taurului ca un timp de stabilizare, de concentrare sau pe a crea siguranta in vietile noastre. Acum, oricat de mult de munca este, intotdeauna va fi timp sa te opresti si sa te bucuri de tine si de viata ceva mai mult.

Iata cinci moduri cum sa traiesti aceste zile sub energia unica a Lunii in Taur de care avem atata nevoie din cand in cand:

1. Incetineste-ti ritmul …

Nu te grabi si fii atent la toate detaliile practice ale planului tau de actiune legat de ce vrei sa faci, pe orice domeniu. Sub Luna in Taur, suntem atenti la aceste aspecte de finete pentru a obtine un rezultat de calitate si elegant. Ia viata mai usor, opreste-te precum taurasul Ferdinand sa mirosi aroma atmosferei de final de vara.

2. Exploreaza-ti partea senzuala din tine

Luna in Taur te intreaba : De ce ai nevoie ca sa te simti fericit, implinit si iubit ? Cum pot sa fii mai deschis in a primi, in special a primi placere ? Cand a fost ultima data cand te-ai privit in oglinda si te-ai vazut ca fiind senzual ?  Adauga mai multa decadenta vietii tale. Doar incetinind ritmul si fiind prezent, vei obtine mai multa incantare din fiecare moment indiferent ce faci. Taurul conduce si cele cinci simturi. Introdu in lumea ta mai multe mirosuri, atingeri (masaj, imbratisari, afectiune fizica), gusturi, frumusete vizuala si muzica.

3. Rasfata-te dar cu cap

Simplifica orice devine prea complex dar nu face rabat de la calitate. Taurul cel cu gusturi alese adora lucrurile fine ale vietii dar exagereaza cand vine vorba de risipa si stralucire in exces. Bucura-te de placerile vietii dar fa-o cu cap sau cu un scop practic. De exemplu, poti investi bani in sanatatea ta cu un spa in fiecare zi sau poti merge la o sala de fitness dar una de foarte buna calitate in care simti ca te respecti.

4. Vorbeste-ti adevarul

Rosteste-ti adevarul inimii dar cu blandete si iubire, in special daca inca nu iti este clar ce va intelege celalalt. Fii atent la sanatatea tiroidei. Canta cat mai mult, in masina, in dus. Nu te sfii, indiferent ce voce ai, exprima-te prin melodiile preferate interpretate de tine. Energia si deci sanatatea zonei gatului iti vor multumi.

5. Tine de ce ti-ai propus dar fa compromis la nevoie

Exista o granita fina intre consecventa si incapatanare si este una ce se incalca usor cand apare Taurul la orizont. Daca planurile tale prea perfecte se izbesc de un obstacol sau un zid, tendinta sub Taur este sa dai cu capul inainte ignorand semnalele de a fi flexibil si a face o schimbare spre alta directie. Ai incredere in proces si in calauzire in loc sa te agiti. Da drumul la orice atasament de a obtine un anumit rezultat si curgi cu valul. A te agata de ceea ce nu poti controla nu duce decat la suferinta facuta cu mana ta.

Iata si mesajul principal pentru fiecare zodie in horoscopul saptamanal pentru 31 august – 2 septembrie 2018:

Vino in fiecare joi pe SFATULPARINTILOR.RO pentru a afla ce-ti rezerva weekend-ul din punct de vedere astral.

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

In aceasta saptamana, Marte coordonatorul tau a inceput miscarea directa, deci esti in perioada in care ai noi sanse de a pune baze pentru eforturi care sa se simta in regula, dupa ce contempli experientele din trecut. Unele greseli nu vor mai fi repetate niciodata si tu esti constient ca a sosit momentul sa recunosti demonii si sa lasi in urma pentru totdeauna aspecte demult terminate. Intoarce-te spre tine insuti, gandeste-te la corpul tau, impamanteaza-te si ramai in contact cu toate acele lucruri care iti fac existenta realista si frumoasa. Ai nevoie sa fii foarte bine la trup si sa fii in forma pentru tot ce vrei sa realizezi.

Afirmatia weekendului pentru Berbec: Imi iubesc corpul exact asa cum este

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Acestea sunt unele din acele zile in care alti oameni par sa se afle in mai multa claritate decat esti tu, dar daca privesti cu mai multa atentie, vei vedea ca lucrurile sunt mai profunde decat par la prima vedere. Ai sansa sa intorci orice in favoarea ta, sa faci orice mai bine si sa aduci pace in relatiile care au fost batucite si intoarse de pe o parte pe alta. Este timpul sa lasi frica deoparte si sa pasesti in rolul pe care l-ai primit, inspirand pe altii sa iubeasca si sa fie aproape de cei de care le pasa. Multe vei realiza daca pur si simplu te lasi in fluxul felului tau altruist de a fi si sa fii constient de talentele tale adanci.

Afirmatia weekendului pentru Taur: Imi mentin relatiile in echilibru

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.