Horoscop WEEKEND 4-5 februarie 2023. Ce ne aduce Luna plina in stralucitorul Leu

In acest weekend, pentru tine comunicarea va fi un punct puternic. Este un timp perfect sa iti discuti preocuparile si sa gasesti cai pentru o solutie.

04 feb. 2023, 00:04
Horoscop WEEKEND 4-5 februarie 2023. Ce ne aduce Luna plina in stralucitorul Leu

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 4-5 februarie 2023, scaldat de influente astrale majore. Weekend-ul este marcat de spectaculoasa Luna plina in Leu. In ciuda suisurilor si coborasurilor pe care ni le ofera viata, atmosfera astrala din acest weekend este despre crestere, actiune si urmarirea punerii in practica a planurilor. Nu te astepta la minuni peste noapte, ci la progrese constant.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:
Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Vei fi tare emotional la inceputul acestui weekend. Ai grija sa nu iti duci frustrarile spre familie si prieteni. In schimb, comunica-ti trairile si ei vor intelege care iti sunt preocuparile. Va aparea o oportunitate pentru tine si partenerul tau. Ia un moment sau chiar doua pentru a cantari pro si contra inainte de a lua o decizie. Aceasta iti poate impacta semnificativ viitorul, deci alege cu atentie si cu inima.

Horoscop Mariana Cojocaru 2023. Zodiile care au cel mai bun an, scapă de karma grea şi de Lilith
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
In acest weekend, pentru tine comunicarea va fi un punct puternic. Este un timp perfect sa iti discuti preocuparile si sa gasesti cai pentru o solutie. Daca sunt aspecte serioase din trecut ce trebuie abordate cu partenerul, acum sunt momente potrivite sa lamuriti si sa mergeti mai departe. Bucurati-va de energia pozitiva adusa de planete si faceti activitati distractive impreuna. Lumineaza-ti sufletul si uita de ingrijorari si suparari. Tot ce conteaza acum este zambetul de pe chipul tau.

Ora de vară 2023. Dormim mai mult din weekend? Cum se schimbă ora, după decizia Parlamentului European
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Daca ai momente in care te simti fara entuziasm si mai doborat, respira adanc si dedica-ti clipe de relaxare dupa stresul saptamanii. Daca energia negativa preluata de la altii nu este eliminata, va poate afecta in interiorul cuplului / familiei. Petrece timp in interior daca simti si hraneste-ti mintea si spiritul in liniste alaturi de cine iubesti. Uita-te in interiorul inimii tale ca sa iti reamintesti ce este valoros pentru tine. Acest tip de contact iti va readuce starea de spirit pozitiva, pacea si armonia vor fi restaurate si abia apoi poti iesi sa te bucuri de distractia din exterior adusa si favorizata de Luna plina in Leu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.