Horoscop Mariana Cojocaru 2023. Zodiile care au cel mai bun an, scapă de karma grea şi de Lilith

Celebrul astrolog Mariana Cojocaru a creionat la început de an astrograma zodiilor pentru 2023, și conform acesteia, va fi un an agitat și cu multe cumpene. Din cele enunțate de astrolog reiese că anul 2023 va fi „un an care sigur are o amprentă cu totul și cu totul specială.”

03 feb. 2023, 21:22
Horoscop Mariana Cojocaru 2023. Zodiile care au cel mai bun an, scapă de karma grea şi de Lilith
Horoscop 2023 cu Marian Cojocaru

Horoscop Mariana Cojocaru în 2023. Am intrat deja în 2023 de o lună și, la început de an, ne stabilim noi obiective. Nu strică să avem o idee despre ce ne-au pregătit astrele. Așa că, iată ce spune horoscopul în 2023 despre zodiile care au cel mai bun an, și care vor avea multe schimbări, conform celor enunțate de Mariana Cojocaru.

Horoscop Mariana Cojocaru februarie 2023. Lună cu păcate karmice. Lecţii de viaţă necomunicate, nedescifrate

Horoscop Mariana Cojocaru în 2023 pentru Berbec
Astrologul spune că nativi din Berbec, trebuie să se pregătească să primească în 2023 niște rezultate minunate și pozitive care le vor modela magnific stilul de viață. Câștigurile monetare pot fi observate pe tot parcursul anului, ceea ce îi va ajuta să-și asigure o situație financiară satisfăcătoare. Carierele pentru nativii Berbec se arată, de asemenea, promițătoare în 2023. Deși, este posibil să trebuiască să se confrunte cu noi provocări, având în vedere că axa karmică va intra în Berbec și în Balanță, care le vor testa abilitățile și cunoștințele existente. O viață amoroasă cu aspect mediu poate fi văzută pentru cei din Berbec în anul 2023. În ceea ce privește sănătatea, problemele minore vor continua să îi deranjeze pentru tot restul anului.

Horoscop Mariana Cojocaru în 2023 pentru Taur
Concentrarea ta va fi sporită, datorită astrelor și tranzitelor planetare actuale care se întâmplă pentru tine în 2023, e de părere Mariana Cojocaru. Drept urmare, vei putea să abordezi obstacolele într-o manieră excelentă. Acest an va aduce rezultate bune pentru cei care doresc să se căsătorească în sfârșit și să își inițieze viața de cuplu. În ceea ce privește banii, vor exista unele suișuri și coborâșuri care nu vă vor afecta stilul de viață zilnic la nivel extrem. Îndrăgostiții vor continua să fie unul în preajma celuilalt, prețuind unele momente de calitate împreună. Un alt sfat dat de Mariana Cojocaru, este să ai mare grijă la sănătate, deoarece, spune astrologoul, apare „axa karmică până spre jumătatea lunii iulie, după care se închide ciclul karmic și la o primă vedere, ar putea să răsufle ușurați, pentru că axa karmică lucrează, nu te lasă la voia întâmplării.

Horoscop Mariana Cojocaru în 2023 pentru Gemeni
Norocul va fi de partea ta, nativule din Gemeni. Cu toate astea, mai spune astrologul, va trebui să ai grijă în prima parte a anului, deaorece cu Marte retrograd la debut de an, vor apărea ceva tensini sau chiar conflicte, și este important să știi cum să le gestionezi, spune Mariana Cojocaru.

Horoscop Mariana Cojocaru: Zodiile care vor avea noroc pe toate planurile, karma bună timp de 5 ani

În rest, indiferent de planurile pe care le ai pentru acest an, nu ezita să le pui în aplicare. Cu siguranță vei obține în curând niște rezultate magnifice. Cu siguranță vor apărea în calea ta unele obstacole care vor fi eliminate de planul tău de acțiune pregătit.Dedicarea și concentrarea ta față de muncă vor escalada la un nivel cu totul nou, ceea ce te va ajuta să-ți atingi obiectivele pentru 2023. Pe plan amoros, atât tu cât și partenerul tău veți rămâne să faceți parte dintr-o relație stabilă. Acest lucru îți va menține cu siguranță mintea calmă și calmă pe tot parcursul acestui an.

Horoscop Mariana Cojocaru în 2023 pentru Rac
Dacă ești în căutare de pozitivitate, 2023 te va ajuta să le atingi. Încă din primele zile, acest nou an te va favoriza să optezi pentru unele oportunități care pot aduce o schimbare pozitivă în stilul tău de viață. De asemenea, în 2023 te vei bucura de momente minunate alături de familie și de prieteni, fără distracții sau perturbări majore, spune Mariana Cojocaru. Studenții își vor atinge obiectivele în timp ce își vor continua studiile în domeniile lor respective. De asemenea, astrele sugerează că nativii Rac se vor dovedi extrem de norocoși în 2023. Așadar, dacă aveți în minte un plan de investiții, puneți-l în aplicare chiar acum.

Horoscop Mariana Cojocaru în 2023 pentru Leu
La fel ca orice alt an, 2023 te va pune la încercare cu oportunități și provocări. Depinde, ce-i drept, de decizia și abordarea Leilor ceea ce vor câștiga în cele din urmă. Se recomandă ca aceștia să își păstreze o minte calmă și calmă pe tot parcursul acestui an, ceea ce îi va ajuta să ia decizii realiste și logice. Astrologul atrage atenția asupra sănătății, mai ales în această primă parte a anului, dar nu sunt lucruri peste care să nu poți trece, mai spune Mariana Cojocaru. Cariera ta profesională va continua să ia avânt, câștigând experiența și expertiza care îți vor deschide porțile oportunităților în viitorul apropiat. Cei care se gândesc să facă investiții se pot gândi la bursă în 2023.

Horoscop Mariana Cojocaru în 2023 pentru Fecioară
Succesul și realizările sunt acolo pentru a fi inculcate pentru cei din Fecioară în 2023. Nu vă gândiți la rezultate, mai degrabă, continuați să dați tot ce aveți mai bun, ceea ce cu siguranță vă va aduce rezultatele dorite benefice pentru voi. Vei evolua ca membru al unei echipe în timp ce îți vei încheia proiectele în așteptare pentru a merge fără stres și relaxat.Nu uitați că entuziasmul și încrederea dvs. vor juca un rol crucial atât în viața amoroasă, cât și în cea profesională în acest an. De asemenea, te vei simți binecuvântat să ai în jurul tău un soț sau o soție care să te susțină și cu care să poți împărtăși totul.

Horoscop Mariana Cojocaru în 2023 pentru Balanță
Pregătește-te să îmbrățișezi câteva momente de prosperitate și bucurie în 2023. Tu, ca individ, vei crește remarcabil, atrăgând pozitivitate și rodnicie din probabil toate aspectele vieții. Ingeniozitatea și simțul tău al umorului vor capta atenția oamenilor, făcându-te o persoană specială în viața lor. Proprietarii de afaceri ar putea observa o oarecare scădere apărută în vânzările lor, ceea ce îi poate lăsa stresați în primele luni ale anului 2023. Cu toate acestea, cu anumite planuri și strategii, își vor reveni cu brio. Armonia și pacea pot fi observate atât pe plan financiar, cât și pe plan domestic pentru companionii Balanței.

Horoscop Mariana Cojocaru în 2023 pentru Scorpion
Lucrați mai mult asupra voastră în acest an pentru a vă spori încrederea în voi înșivă. Nu uitați că doar voi sunteți cei care veți crea un mare impact în viața voastră. Așadar, nu depindeți de nimeni și construiți-vă pentru a fi jucătorul individual.Deși, s-ar putea să ai nevoie de ajutorul colegilor tăi mai târziu în acest an pentru a înțelege și a finaliza mai multe proiecte. De asemenea, puteți lua în considerare să lucrați la a fi diplomat, ceea ce ar putea aduce rezultate foarte bune pentru dvs. Cu toate acestea, păstrați lucrurile transparente pe plan amoros pentru a nu vă păta relația sub nicio formă. Din punct de vedere financiar, se pare că veți rămâne sănătos și sigur pe tot parcursul anului, dar, spune Mariana Cojocaru, aveți lucruri neterminate din anul care s-a încheiat, și le veți continua și în acest an.

Horoscop Mariana Cojocaru în 2023 pentru Săgetător
Nu ezitați să vă adaptați la situații noi în 2023. Noile schimbări înseamnă noi oportunități. Așadar, asigură-te că ești prima persoană care adoptă astfel de schimbări, astfel încât să poți pune mâna pe oportunitățile care îți apar în cale.Deoarece norocul îi va favoriza pe nativii din Săgetător, chiar nu trebuie să te chinui prea mult în 2023 în timp ce acționezi. Mai degrabă, lucrurile vor fi destul de linistite pentru ei. La fel, vor fi și viața lor amoroasă și financiară. Astrologul Mariana Cojocaru spune că se întrevăd neplăceri majore, pe mai toate planurile, important este să știe  cum să le gestioneze. Cu alte cuvinte, e timp să se concentreze pe alte domenii relaționale. Utilizați acest timp pentru a vă plăti datoriile vechi pentru a vă asigura libertatea financiară.

Horoscop Mariana Cojocaru în 2023 pentru Capricorn
Este posibil să găsesști oameni care încearcă să stabilească o relație cu tine în 2023. Deoarece toate acestea vor fi noi și complet diferite, este posibil să devii iritat și confuz. Deși, crearea unei relații fără a-ți împiedica viața existentă nu ar fi atât de dificilă. De asemenea, acest lucru va permite să obții idei și oportunități de la diferite persoane, ceea ce poate fi benefic pentru cariera ta profesională. Din punct de vedere financiar, lucrurile arată foarte bine, drept urmare, s-ar putea chiar să-ți achiziționezi mașina visurilor în cursul acestui an. Deși lucrurile merg bine, spune astrologul, s-ar putea totuși să apară ceva situații de rezolvat, când vorbim de afaceri și finanțe, așa că nu le ignora. În ceea ce privește sănătatea, ești sfătuit să treci la diete nutritive pentru a te menține în formă și sănătos.

Horoscop Mariana Cojocaru în 2023 pentru Vărsător
Lucrurile nu se vor schimba prea mult pentru nativii din Vărsător în 2023, spune Mariana Cojocaru. Ei vor trebui să continue să muncească din greu pentru a obține succesul în viața lor. Deși, viața lor domestică pare bine structurată și disciplinată, ceea ce le va oferi relaxare și liniște mentală. Pe plan profesional, s-ar putea să vă gândiți să nu vă îngrămădiți proiectele curente până în momentul în care acestea încep să creeze haos, punându-vă în pericol încrederea și sănătatea mentală.

Astfel, luați în considerare finalizarea lor cât mai devreme. Este, de asemenea, un an excelent pentru a investi la bursă sau în domeniul imobiliar pentru a obține niște câștiguri bănești. Fii deschis la comunicare când vine vorba de viața ta amoroasă în 2023.

Horoscop Mariana Cojocaru în 2023 pentru Pești
Trebuie să ai control asupra naturii tale impulsive în acest an. Acest lucru poate duce la unele vești descurajante pe diverse fronturi, cum ar fi cariera și finanțele. Mai degrabă, gândește-te de două ori înainte de a lua orice decizie în 2023. Pentru că, mai târziu, nu prea vrei să regreți acțiunile pe care le-ai făcut mai devreme.

Natura ta empatică va cunoaște un boom în primele câteva luni ale anului 2023, permițându-ți să te raportezi instantaneu la problemele oamenilor. Totuși, nu deveniți un prost emoțional în toată această fază. Altfel, cineva poate profita cu ușurință de tine. Câștiguri monetare masive pot fi văzute apărând prin diferite surse.