Horoscop WEEKEND 4-6 noiembrie 2022. Visătorul Neptun ne dă de lucru. La ce să fim atenţi!

Sambata, Luna activeaza pentru tine cariera, succesul si dezvoltarile, deci priveste mai indeaproape ce se intampla pe planul tau profesional.

04 nov. 2022, 10:00
Horoscop WEEKEND 4-6 noiembrie 2022. Visătorul Neptun ne dă de lucru. La ce să fim atenţi!

Horoscop weekend. Iata horoscopul pentru  4-6 noiembrie 2022 scaldat de influente astrale majore. Luna si visatorul Neptun iti lasa imaginatia sa straluceasca si vei visa cu ochii deschisi la o viata mai frumoasa. Nu stapanesti foarte bine adevarul, din cauza acestei situatii astrale, poti fi confuz, deci nu lua decizii importante.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:
Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Luna activeaza sectorul ce raspunde de aventura, calatorii si intelepciune superioara. Asta nu inseamna ca trebuie sa pleci in Spania sau sa navighezi pe mari indepartate. Poti sa vizitezi o galerie de arta, sa incerci un restaurant nou sau sa citesti din acea carte pusa deoparte pentru sufletul tau. Sambata, Luna activeaza pentru tine cariera, succesul si dezvoltarile, deci priveste mai indeaproape ce se intampla pe planul tau profesional. Intotdeauna este bine sa fii constient si prezent in ceea ce priveste domeniile importante ale vietii tale si sa gandesti ajustari ca sa evoluezi spre bine.

Horoscop noiembrie 2022: 5 zodii vor avea zile perfecte, bani mulți şi fluturi în stomac

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Luna lumineaza sectorul carierei si succesului si se intalneste cu Neptun in sectorul finantelor tale. Fii asadar atent ce iti spune instinctul si acel simt suplimentar pe care il ai referitor la ce se intampla la munca ta si cum poti sa profiti de unele oportunitati. Sambata Luna activeaza prieteniile si angajamentele sociale deci planifica timp placut sa te bucuri de oamenii pe care ii iubesti.

Cinci planete RETROGRADE în NOIEMBRIE 2022. Evitaţi luarea unor decizii majore

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Luna activeaza prietenii si angajamente sociale pentru vineri, deci ia in calcul sa iti faci programul sa te intalnesti cu prietenii, cu lume din tribul tau pentru o cina si ceva de baut dupa munca ; clipe bune si placute se anunta la orizont. Sambata Luna se muta in sectorul viselor, viziunilor si starilor modificate de constiinta, deci da-ti permisiunea sa dormi mai mult, sa te trezesti lent, sa iti amintesti visele, sa le scrii si sa intri bland in ziua de duminica. Lancezeste si incarca-ti bateriile.

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Luna lumineaza sectorul viselor si starilor modificate de constiinta, ceea ce inseamna ca vei fi mult mai sensibil, perceptiv si intuitiv decat de obicei. Evita sa te lasi prada substantelor ce creaza dependenta si comportamentelor aferente lor si vei fi foarte bine. Sambata Luna activeaza sectorul de incredere de sine si stima de sine. Sari, asadar, in aceste zile cu ambele picioare, straluceste-ti lumina puternic, inveseleste strainii cu pofta ta de viata si pur si simplu bucura-te de existenta ta si de ce se gaseste in ea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.