Horoscop WEEKEND 5-6 DECEMBRIE 2020. Creste tensiunea amoroasa

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 4-6 DECEMBRIE 2020 scaldat de influente astrale majore.

04 dec. 2020, 15:51
Horoscop WEEKEND 5-6 DECEMBRIE 2020. Creste tensiunea amoroasa

Horoscop WEEKEND 5-6 DECEMBRIE 2020.

Saptamana a inceput cu eclipsa de Luna plina in Gemeni si se finalizeaza cu un trigon Mercur, proaspat intrat in Sagetator, cu Chiron (5 decembrie). Duminica, 6 decembrie, iubareata Venus din Scorpion face trigon cu Neptun aflat in Pesti (6 decembrie). Dar cele mai puternice influente se resimt deja datorita intalnirii pasionale dintre Venus si Pluto. Te poti astepta la un weekend magic, cu puternice tente intunecate si misterioase.

Horoscop Urania 5-11 decembrie 2020. Contextul astral favorizează starea de bine, echilibrul emoţional, nevoia ieşirii din monotonie

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Iata vesti astrale bune, intrucat fermecatoarea Venus aflata in senzualul Scorpion si in sectorul tau de comunicare formeaza un trigon cu Neptun si apoi cu Pluto. Proclamarile tale curajoase vor fi de impact acasa intr-un mod seducator. Asigura-te ca esti pregatit de acest nou capitol aventuros pentru ca oamenii care te vor auzi te vor crede in totalitate. Daca inca testezi apele intr-o relatie, fii sincer in aceasta privinta. Nu ai de ce sa nu avansezi intr-o directie mai sexy chiar daca nu stii inca cum se va termina toata aceasta poveste. Aceste conexiuni aduse de Venus vor inspira si creativitate. Stiloul iti va aluneca cu usurinta daca lucrezi la o nuvela, un poem, o compozitie muzicala sau chiar la o minunata scrisoare de amor !

Horoscop WEEKEND 5-6 DECEMBRIE 2020.. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Senzuala Venus aflata in Scorpion formeaza trigon cu visatorul Neptun si apoi sextil cu intunecatul Pluto. Venus se ocupa mereu de amor iar acum sugereaza ca o pasiune secreta sau o conexiune clandestina pot avea ceva de spus in povestea ta. Daca ai o relatie transparenta cu un interes amoros si ai ceva de spus, acum e momentul adevarului. Chiar daca sentimentele nu sunt reciproce, este mai bine sa alfe mai devreme decat mai tarziu cum stau lucrurile. Daca nu poti vorbi orice cu persoana, ce fel de conexiune aveti? In special cand Venus se conecteaza cu Pluto, sa fii atent la cineva care poate actiona ca si cum este de partea ta dar de fapt incearca manipulari secrete intr-o situatie. Daca ceva ti se pare neclar, sa fii in alerta ridicata.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Planeta iubirii Venus aflata in Scorpion formeaza trigon cu visatorul Neptun si apoi sextil cu intunecatul Pluto. Venus sta acum in sectorul tau de creativitate si romantism, crescandu-ti puterile in ambele directii. O intalnire providentiala, de destin, poate sa loveasca Gemenii singuri. Daca ai pe cineva, este un weekend perfect sa vezi cum se rezolva unele divergente si cum redeveniti apropiati. Daca esti preocupat de orice fel de arta, nu te grabi deloc si lasa muza inspiratiei sa iti calauzeasca munca. Fii pregatit sa mentii canalele deschise pentru a curge spre tine frumosul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.