Horoscop WEEKEND 5-7 ianuarie 2024. Ce aduce primul weekend din an cu Mercur direct in Sagetator si impulsivul Marte activ in Capricorn

Saptamana se incheie cu mutarea lui Marte in Capricorn si ti se da in continuarea ocazia sa vezi ca anumite obiective nu au fost setate bine de la bun inceput.

05 ian. 2024, 06:45
Horoscop WEEKEND 5-7 ianuarie 2024. Ce aduce primul weekend din an cu Mercur direct in Sagetator si impulsivul Marte activ in Capricorn

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 5-7 ianuarie 2024, scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana, primul din 2024,  aduce in prim plan intrarea lui Marte in Capricorn. Sub puternica sa influenta, putem simti schimbari in nivelul de entuziasm. Devenim mai disnobibili sa investim mai mult timp si energie in vietile noastre amoroase. Acum ca si Mercur este iesit din retrograd de la inceputul saptamanii, vedem oportunitatile cu alti ochi si cu o minte mai clara.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Tu stii bine ca vorbele si gandurile tale trebuie dovedite prin actiuni pure si simple. Viata iti rasplateste pe cei care sunt suficient de curajosi sa stea drepti pentru ei insisi dar doar daca sunt si dispusi sa mearga acel kilometru in plus si sa isi asume raspunderea pentru tot ce s-a intamplat pana acum in viata lor. Nu fii prea orgolios sa iti recunosti greselile si sa le infrunti chiar cand ele tin doar de respectul de sine pe care nu l-ai avut candva. Mergi incet si sigur spre ce ti-ai propus in loc sa tot pui la indoiala puterea prin cuvintele altora. Nimeni nu intelege magia creata de tine cu adevarat in afara de tine.

Horoscop 2024 cu Neti Sandu: „Anul începe cu Mercur retrograd. Vom avea vreo 3 eclipse”. Care sunt cele mai norocoase zodii

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Marte te face cumva sa nu te desprinzi de ideea ca ceva nu a fost facut asa cum trebuie si intr-un fel care sa ii faca pe toti fericiti. In timp ce te gandesti la solutii mai bune, lasa-I pe altii sa stie la ce te gandesti dar doar in punctul in care simti ca ideile tale sunt in siguranta de a nu fi plagiate. Sunt multe lucruri pe care acum nu le stii. Da-ti voie sa nu stii tot si pune intrebarile potrivite in loc sa te simti vinovat ca nu stii raspunsurile inca. Tu chiar ai puterea sa iti schimbi lumea zilele acestea.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Saptamana se incheie cu mutarea lui Marte in Capricorn si ti se da in continuarea ocazia sa vezi ca anumite obiective nu au fost setate bine de la bun inceput. Cel mai bine este sa crezi in nevoile tale cele mai profunde de la momentul initial in loc sa tot incerci sa faci ce este mai corect si sa fii rational. Concentrarea pe care o tot ai pe rezultatul final dorit poate face dificil sa lasi inima sa iti influenteze viata ta profesionala si sa o umple cu placere si satisfactie. Este timp sa iti folosesti talentele si sa iti aduci visele la realitate in loc sa tii de structuri ce te protejeaza de propria ta neincredere ca esti in stare sa faci sau sa ai ce te duce la fericire.

Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru 2024. Zodiile care sunt pe valul bunăstării şi semnele cu probleme în căsnicie

 

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Venus face loc pentru tine pentru noi povesti de iubire si parteneriate de care nu esti foarte convins ca iti sunt bune. Pune intrebarile in interiorul sufletului in loc sa te grabesti sa faci legaturi care te pot afecta de lipsa de repsect sau de felul in care esti tratat de la bun inceput. Este important sa vezi pe toata lumea ca este egala ta, dar si sa ii vezi realist in adevarata lor manifestare. Nu te poti astepta ca altii sa iti inteleaga nevoile daca nu ti le rostesti tare si clar si nu spui care este satisfactia ta personala cea mai mare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.