Horoscop WEEKEND 5-7 MARTIE 2021. Risc de conflicte, dar şi multă iubire

Urmeaza un weekend palpitant, in care iti pui in valoare abilitatile de comunicare, dar si dorinta de libertate si independenta.

05 mart. 2021, 10:11
Horoscop WEEKEND 5-7 MARTIE 2021. Risc de conflicte, dar şi multă iubire

Horoscop WEEKEND 5-7 MARTIE 2021.

Iata horoscopul de weekend 5-7 MARTIE 2021 scaldat de influente astrale majore. Luna, aflata in Sagetator, face pe rand sextil cu Mercur (in Varsator), apoi cuadratura cu Neptun (in Pesti). Dupa ce se muta in Capricorn, face trigon cu Uranus si sextil cu Venus.

Urmeaza un weekend palpitant, in care iti pui in valoare abilitatile de comunicare, dar si dorinta de libertate si independenta. Gratie lui Neptun din Pesti, poti avea si o dispozitie visatoare, hipersensibilitate si chiar stari de nervozitate. Odata ajunsa in Capricorn, Luna te ajuta sa te concentrezi mai bine, sa iti faci planuri ambitioase si sa treci la actiune.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop WEEKEND 5-7 MARTIE 2021. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Intuitia ta, imaginatia si creativitatea sunt la cote inalte ! Asta te poate inspira sa te adancesti mai mult in a studia pentru a-ti dezvolta abilitatile in folosul tau viitor. Ori de cate ori esti in incercarea de a-ti expanda orizontul, este o voce care iti spune ca poti cadea daca incerci ceva nou. Asa este zodia ta. Insa nu trebuie sa convingi pe nimeni ca esti bun, competent si capabil. Chiar poti sa mergi pe directia aleasa de inima ta, in ciuda fricilor. De fapt, este singurul mod in care sa inveti cat de capabil esti. Fii cu atentia marita spre workshopuri, clase, profesori, materiale care te pot ajuta sa iti rafinezi si dezvolti talentele.

HOROSCOP MARTIE 2021: bani, carieră, dragoste, sănătate. Previziuni generale
Horoscop WEEKEND 5-7 MARTIE 2021. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Un act de bunatate sau o contributie caritabila poate sa aduca multa vibratie pozitiva pe calea ta de la mai multa lume. In aceste zile, dominanta ea este doar despre a cheltui etic si a-ti folosi calitatile si darurile pentru a sustine un bine mai inalt ce implica mai multa lume, deci nu esti generos cu scopul de a atrage atentie. Totusi, cineva ce gandeste meschin ar putea pune la indoiala motivele tale oneste. Nu lasa pe nimeni sa te opreasca din a fi o forta pentru schimbare pozitiva. Ceea ce pui, aceea vei culege. Tu vei primi ceea ce meriti, altii la fel. Sa ai spor si bucurie !

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de VINERI 5 MARTIE 2021. Ai planuri de facut!

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
A petrece timpul cu prietenii in aceste zile poate sa fie super inspirational pentru tine, in special atunci cand impartasiti idei si primesti un feedback sincer despre planurile tale viitoare. Vei primi aceeasi sustinere si daca interactionezi cu un grup ce iti reprezinta interesele. Oricum, a discuta planurile si a face o investitie in ele, concret prin actiuni asumate, sunt doua lucruri total diferite. In ciuda entuziasmului poti vedea ca nu esti total pregatit sa iti investesti banii acolo unde spui pe gura ca o vei face. Exista riscul unui conflict daca cumva ai promis sa participi cu bani in relatie cu un prieten sau sa contribui la un efort de grup si te razgandesti. Asuma-ti cu responsabilitate alegerile si consecintele, ca sa nu ajungi in stari negative ce pot fi foarte bine evitate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.