Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de VINERI 5 MARTIE 2021. Ai planuri de facut!

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 5 MARTIE 2021. Luna isi continua drumul prin zodia Sagetator, a ajuns la primul patrar si iti transmite ca ai planuri de facut. Pune-ti ideile in practica. Ai asteptat prea mult timp pentru ele.

04 mart. 2021, 23:09
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de VINERI 5 MARTIE 2021. Ai planuri de facut!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de VINERI 5 MARTI BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Cheia de azi este actiunea. Este multa presiune pusa pe tine azi ca sa mentii roata in miscare. Una din aceste forte poate veni din directie romantica si se asteapta din partea ta la urmatoarea miscare. Nu te simti ca si cum ai nevoie sa te concentrezi doar pe un singur lucru. Cheia este sa iti mentii echilibrul printre toate acestea.

Citește și: Horoscop Mariana Cojocaru 1 – 6 martie 2021. Destin la răscruce pentru trei zodii. Axa karmică aduce cumpene

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Tonul general al zilei este dat de un mix de energii conflictuale care ar putea pune un stres pe tine. Nu este nimic ce nu poti gestiona. De fapt, daca oricine vrea sa faca maximum din aceasta zi, tu poti. Actioneaza cu curaj spre obiectul dorintei tale. Asigura-te ca exista destula armonie printre cei din jurul tau si ca toate nevoile celor dragi sunt implinite.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrăşcanu 1-7 martie 2021. Săptămână grea, dar unele zodii dau lovitura

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de VINERI 5 MARTI GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ajustarile pot fi in regula pentru tine ca sa poti curge usor cu energia acestei zile. Tonul general iti cere sa abordezi solutii mai concrete la toate situatiile. Vei descoperi ca iti este usor sa incepi proiecte noi, in special cele ce implica elemente creative sau romantice. Partea capcana va fi sa duci mai departe totul. Asta este insa specialitatea ta, deci nu iti face griji. Ai partea aceea acoperita.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE PE SFATULPARINTILOR.RO.