Horoscop WEEKEND 5-7 noiembrie 2021. Nu uita ca relatiile bune intotdeauna implica compromisuri

Luna este in crestere in Sagetator in primele doua zile din weekend, apoi se va muta in Capricorn. Cum sunt influentate zodiile la sfarsitul saptamanii.

05 nov. 2021, 09:50
Horoscop WEEKEND 5-7 noiembrie 2021. Nu uita ca relatiile bune intotdeauna implica compromisuri

Horoscop WEEKEND 5-7 noiembrie 2021.

 Iata horoscopul de weekend 5-7 noiembrie 2021 scaldat de influente astrale majore. Mercur se deplaseaza in Scorpion si aduce la suprafata secrete. Afli cum sunt oamenii, dincolo de cuvintele pe care le spune. Punctul forte al weekendului este intrarea lui Venus in Capricorn, pentru un tranzit lung care dureaza pana in 6 martie. Orice are legatura cu relatiile profesionale si cu privire la legaturiel stranse intr-un mod mai traditional poate fi de ajutor.

Luna este in crestere in Sagetator in primele doua zile din weekend, apoi se va muta in Capricorn. Daca apare orice fel de problema cat timp Luna e in Sagetator, atmosfera ajuta sa poti vedea imaginea de ansamblu si sa realizezi de ce se intampla ceea ce se intampla, care pare a fi planul pe termen lung pentru viata ta. Cand ai acest tip de abordare, dintr-o data te expandezi in viata ta, ti se schimba filozofia despre lume, exact specialitatea Sagetatorului.

Horoscop 2022 Cristina Demetrescu: Big Bang financiar, cu explozie şi implozie. Pluton, planeta morţii, are efecte negative
Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop WEEKEND 5-7 noiembrie 2021. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Ti se intampla sa te simti respins de partener din cand in cand ? Poate ca a venit vremea sa analizezi daca nu cumva se datoreaza stilului tau supracoplesitor. Este bine ca stii ce vrei. Dar nu trebuie sa fie intotdeauna fix acum si aici si imediat cum vrei, nu-i asa ? Incearca sa vezi cum poti fi empatic cu partenerul si sa urmezi calea tandretii si delicatetei. Astfel nu vei mai pune presiune asa de mare pe el/ea si pana la urma totul va fi mult mai distractiv pentru voi.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Nu uita ca relatiile bune intotdeauna implica compromisuri. In aceste zile ti se solicita mai multa sensibilitate si considerare ca si contributie in cuplu. Desi nu iti este mereu usor sa fii asa, este necesar. Implica-te activ in conversatii ca sa cureti aerul de orice neintelegeri sau energii negative si evita din start orice neintelegere. Altfel, poti experimenta dispute intense.

Horoscop Mariana Cojocaru. Cum sunt cei născuţi joia şi de ce sunt harnici cei născuţi sâmbăta. Ce spune ziua în care te-ai născut despre tine
Horoscop WEEKEND 5-7 noiembrie 2021. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Se prea poate intampla sa ai sentimentul de a dori sa te eliberezi dintr-o relatie amoroasa la un moment dat. Un lucru e clar – sunt multe tentatii in exterior, oameni frumosi, oameni cu care crezi ca te-ai potrivi mai bine. In loc sa te uiti intr-acolo, uita-te in propria relatie si observa pentru ce esti norocos. Inainte sa te hotarasti sa iesi pe acea usa, da sansa partenerului care poate fi foarte dispus sa iti mentina atentia spre sine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.