Horoscop weekend 5-7 octombrie 2018. Luna în Leu sub Venus retrograd! Eşti gata de o călătorie sălbatică?

Cel mai important eveniment al acestui weekend este intrarea lui Venus, planeta iubirii, frumusetii, armoniei si relatiilor, in miscare retrograda timp de 6 saptamani. Venus intra in retrograd cel mai rar dintre toate astrele sistemului solar si nu sta mult, insa tocmai de aceea nu trece neobservat acest tranzit major.

03 oct. 2018, 19:50
Horoscop weekend 5-7 octombrie 2018. Luna în Leu sub Venus retrograd! Eşti gata de o călătorie sălbatică?

In timp ce Venus devine retrograd, Luna, cea raspunzatoare de emotiile noastre, este in Leu. Luna in Leu da o energie benefica pentru zile ca Vineri si Sambata si mai atenueaza ce aduce Venus retrograd, macar cat sa ne acomodam cu aceasta energie. Duminica va fi in Fecioara, pregatindu-ne ca energie pentru o noua saptamana cu responsabilitate si seriozitate.

Marti 9 octombrie, Luna va fi Noua in Balanta. Vom vedea exact ce ne aduce aceasta saptamana viitoare.

Cum sunt zilele sub Venus retrograd? 

Acest tranzit este unul major si asupra sa revenim cu articol dedicat ce prezinta horoscopul in timpul lui Venus retrogad. Insa, ce este clar este ca intre 5 octombrie si 16 noiembrie, Venus ne va duce in zona intunecata a iubirii. Venus este despre tot ce face viata frumoasa. Cand Venus e retrograd, lucrurile care ne fac fericiti, sau cel putin ar trebui sa ne faca, sunt puse la test.

Avem 40 zile si 40 nopti sa ne reevaluam viata amoroasa, finantele, intelegerile pentru relatii armonioase si sa resetam si reinstalam ce ne aduce cu adevarat fericirea. 

Venus retrograd este o perioada stranie si memorabila. Startul acestei perioade este sustinut pozitiv de tranzitul Lunii si de energia ei.

Cum e cu Luna in Leu? 

Vineri si Sambata, Luna este in Leu ! Atunci cand Luna este in iubitorul-de-viata Leu ne aduce o energie creativa, dragastoasa si jucausa care ne reaminteste ca uneori in viata doar trebuie sa ne relaxam si odihnim motoarele.

Energia Leului in combinatie cu Luna te ajuta sa intri in contact cu copilul tau interior. Acum ai ocazia sa te gandesti la vremurile cand erai mic sau tanar. Care era jocul tau preferat ? Cand ai ras ultima data cu sughitri si in hohote, asa cum fac cei mici?

A fi in preajma copiilor este terapeutic cand Luna este in acest semn. Interactiunea cu un copil ne reaminteste cum sa privim lumea cu ochi stralucitori si inima deschisa.

Energia Lunii in Leu poate fi folosita si ca sa te pui la inaintare si in lumina atentiei. Lumea chiar este scena ta, daca vrei sa o privesti asa !

Daca vrei sa iti asumi un risc, poti fi precum Leul din Vrajitorul din Oz ce si-a gasit curajul si a primit in schimb o inima ; poti flirta cu indrazneala daca asta cauti. Iubaretul Leu adora sa se aranjeze pentru orice ocazie, deci nu te teme sa stralucesti!

Ce sa faci cu Luna in Leu

Joaca-te ! Picteaza, deseneaza, mergi la teatru, du copiii la film, in parc, la distractie, da in mintea lor toata ziua, mergeti la circ sau carnaval, oriunde unde puteti rade in hohote impreuna. Asuma-ti riscuri calculate. Aranjeaza o petrecere. Imbraca-te in haine luminoase si fistichii. Fii curajos. Danseaza. Zambeste !

Cum e cu Luna in Fecioara?

De sambata noapte, Luna intra in Fecioara. In acest semn mutabil, Luna ne canalizeaza brusc spre o productivitate ocupata si ne sustine sa facem ajustari minore dar importante colo colo. Este intelept sa iti menajezi sistemul nervos acum.

Sunt favorizate curateniile, rafinarile, detoxifierile si organizarile. Sunt binevenite lansarea unor scheme mai puse la punct de actiune. Pasii ne pot fi mai plini de sens si suntem ajutati in orice necesita rabdare si focus pe detalii. Poti intra intr-o dispozitie foarte placuta de a actiona, asa incat lucrurile de facut sa iti faca chiar multa placere. Doar vorbim de Fecioara ! 

Fa-ti orice lucruri care consuma timp si necesita concentrare. Gradinaritul, curatenia prin dulapuri, impachetari, gruparea hainelor si pantofilor pe categorii, toate sunt foarte bune de facut acum.

Puzzleuri mentale, jocuri, citit – toate satisfac mintea sub Luna in Fecioara. Si conversatiile uzuale sunt pline de analize, uneori critice. Acum vin si solutii practice si devine mult mai usor sa iti fie clar cum sa iti atingi obiectivele.

Ce sa faci cu Luna in Fecioara:

Unele actiuni de putere tocmai bune de facut cand Luna e in fecioara sunt : bea multa apa, alearga, mergi repede, intinde-ti corpul in diverse miscari, ofera-te voluntar, termina lucruri de facut, scrie, editeaza, da si primeste critici constructive, incurajeaza pe cineva drag sa continue sa incerce si sa fie perseverent spre telul sau, detoxifica-ti casa, corpul, spatiul in care traiesti, adu ordine acolo unde e haos, foloseste discernamantul, rafineaza-ti rutina.

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Un weekend plin de activitati, si vesele si distractive, dar atentie si la cele riscante ce iti solicita atentia deplina. Nu lasa stresul sa te copleseasca. Mai bine ridica-te deasupra oricaror batalii interne ce te fac anxios sau speriat. Inconjoara-te cu oameni pozitivi si cu vointa care iti stiu valoarea si vor sa fie cot la cot cu tine. Schimbarile vor urma un curs pozitiv si tu simti asta in adancul inimii. Ai incredere ca viata este pe cale sa iti dea bucurii dupa munca ultimelor luni. Fa-ti timp suficient sa te odihnesti si te vei misca cu flexibilitate si usurinta prin fiecare zi.

Afirmatia weekendului pentru Berbec : Privesc cu drag spre viitor

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Un weekend in care sa fii atent la energia cuvintelor rostite. Fii atent ce spui, gandeste-te la ce ai citit, fii constient ca intotdeauna poti gasi un sens ascuns printre randuri care poate si descifrat si recunoscut pentru ce este cu adevarat. Frica iti poate face relatiile mai dificile. Daca timpul schimbarii a sosit, nu ii rezista. In schimb, incearca sa dai drumul si asigura-te ca te simti in siguranta in cercul tau social si langa oamenii care tin la tine.

Afirmatia weekendului pentru Taur: Sunt flexibil si ma misc cu usurinta

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Un weekend in care vei beneficia de rezultate incredibile a oricarei colaborari de echipa si creative, in special pe subiecte pe care incercai sa te descurci singur. Comunica deschis orice subiect important, ca sa te poti gandi si la calitatea sa si la cum sa il pui in practica. Vor avea loc niste schimbari in viitorul apropiat si trebuie sa fii satisfacut de rezultate.  Esti mult mai rapid si mai studios decat ai fost de ceva timp. Foloseste zilele pentru a-ti pune la punct viitoarea rutina si ce ai de facut ca totul sa mearga excelent pana la finele anului.

Afirmatia weekendului pentru Gemeni: Eu aduc viziuni in viata mea 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.