Horoscop WEEKEND 6-8 ianuarie 2023. Ce ne aduce prima Luna plina a anului!

Universul iti ofera o invitatie pentru a castiga o mai buna intelegere a lumii si a locului tau in ea. Asta poate insemna pentru tine sa tasnesti intr-o iesire sau escapada de weekend

06 ian. 2023, 00:01
Horoscop WEEKEND 6-8 ianuarie 2023. Ce ne aduce prima Luna plina a anului!

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 6-8 ianuarie 2023 scaldat de influente astrale majore. Este primul weekend din 2023, strans legat de prima Luna plina a anului. Munca interioara pe care ati facut-o, fie ca este vorba de vindecarea ranilor emotionale sau de a afla ce va face fericit, da roade. De asemenea, esti pe cale sa te confrunti cu un punct de cotitura. Deci, cu ce proiecte ai terminat i de ce nesigurante esti gata sa te eliberezi? Unde vei pleca de aici?

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Zilele acestea, oamenii doresc sa se partenerieze cu tine la tot pasul. Sunt cei care cauta conexiuni de dragoste dar sunt si cei care iti cauta compania cu scop profesional. Chiar si prietenii te vor cat mai mult alaturi de ei. Alege chibzuit cum iti imparti timpul acum si in viitor. O conexiune care se pare ca este valoroasa acum se poate dovedi apasatoare mai tarziu, deci ar fi bine sa fii atent in ce te bagi.

Numerologie 2023. Magia unui an de vibrație 7. Ce are anul nou de oferit în funcție de numărul personal
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Ai putea fi beneficiarul unei mari cantitati de generozitate. De la oameni care vor sa isi deschida portofelul spre tine, se pare ca multa lume are placerea sa imparta cu tine ceea ce are. In toate domeniile, fii judicios cu privire la ce alegi sa accepti. Ce ti se da gratis acum poate veni cu un pret mai tarziu, deci foloseste ceea ce ai nevoie sau ce are valoare pentru tine.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Universul iti ofera o invitatie pentru a castiga o mai buna intelegere a lumii si a locului tau in ea. Asta poate insemna pentru tine sa tasnesti intr-o iesire sau escapada de weekend unde sa simti lucruri speciale si sa te regasesti ; poate inseamna sa participi la un workshop provocator de dezvoltare personala si spirituala ; poate insemna sa te scufunzi in practici spirituale adanci sau sa te conectezi cu oameni ale caror povesti de viata sunt foarte diferite de ale tale. Instinctiv tu cauti modalitati pentru a creste, deci iti va fi de mare folos sa te expui in fata mai multor idei, experiente si oameni. Ce vei invata te va ajuta sa te decizi incotro o iei in viitor si in ce sa crezi.

Anul personal în 2023. Nicoleta Ghiriş, previziuni numerologice: „Vibrația 1 a anului personal 2023 aduce impulsivitate, ambiție. Cine sunt câștigătorii anului”

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.