Horoscop WEEKEND 6-8 octombrie 2023. Weekend cu iubareata Venus in perfectionista Fecioara 

Sfarsitul de saptamana este puternic marcat de intrarea planetei iubirii, Venus, in Fecioara. Cum sunt afectate zodiile.

06 oct. 2023, 10:10
Horoscop WEEKEND 6-8 octombrie 2023. Weekend cu iubareata Venus in perfectionista Fecioara 

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 6-8 octombrie 2023, scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana este puternic marcat de intrarea planetei iubirii, Venus, in Fecioara. Desi schimbarea unui semn planetar aduce intotdeauna o noua faza energetica semnificativa, aceasta este si mai importanta deoarece Venus paraseste, de asemenea, etapa sa retrograda si un semn zodiacal in care s-a deplasat inca din iunie. Aceasta este modernizarea pe care ai dorit-o, dar pentru a imbratisa puterea acesteia in viata ta, trebuie, de asemenea, sa planifici succesul tau.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)
Poate ca iti doresti sa traiesti o atmosfera mai romantica, sa ai zile orientate mai mult spre relatia actuala sau potentiala de amor? Sunt sanse sa te parteneriezi cu cineva special in curand, gratie lui Venus in Fecioara. Planeta iubirii iti poate trezi o apropiere de cineva la care tii si care iti este doar bun prieten. Daca ai pereche, fii mult mai atent la partener daca doresti conexiune mai profunda. Daca esti singur, fii deschis pentru ca cineva compatibil se indreapta spre tine. Esti gata sa iti duci inima spre urmatorul nivel?

Horoscop Mariana Cojocaru octombrie 2023: Luna Neagră aduce karma grea pentru multe zodii

Horoscop weekend. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
O atmosfera confortabila si calda acasa iti poate energiza relatia cu toata lumea din familie in aceste zile. Cel mai important insa, Venus prin Fecioara iti aduce o imbinare intre iubire si orice fel de vindecare. Daca impartasesti partea din tine care ingrijeste si vindeca, poti face ca iubirea sa iti infloreasca cu actuala jumatate sau cu cineva nou. Tu ai un dar si un har in a-i ajuta pe altii, dar ai grija sa iti porti si tie de grija in mod deosebit. Acestea fiind spuse, daca participi la o activitate de voluntariat este un mod excelent sa intalnesti oameni noi, in special in acest weekend. Daca ai pereche, micile gesturi de apreciere vor adanci conexiunea cu cealalta persoana.

Horoscop karmic octombrie 2023. Umbra iminentului Mercur retrograd pândeşte zodiile înainte de Halloween

Horoscop weekend. SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)
Daca impartasesti ceea ce este in inima ta, va duce la inflorirea iubirii si a relatiilor acum. Venus calatorind in Fecioara iti va aduce in preajma un admirator care sa iti condimenteze viata sau tu si actualul partener va veti condimenta relatia in orice mod este atractiv pentru voi. Poti intalni iubirea si in timpul unor petreceri sau evenimente cu caracter de distractie si relaxare. Daca esti in starea ca doresti o pauza de la romantism, focuseaza-te pe a impartasi si a-ti dezvolta creativitatea, ca sa scoti tot ce e mai bun din tine in weekend.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.