Horoscop WEEKEND 7-9 ianuarie 2022. Zodiile profită de ultimul weekend al Sărbătorilor

Sfarsitul de saptamana sta sub semnul patrarului de Luna in Berbec, dar si al conjunctiei dintre Soare si Venus.

07 ian. 2022, 07:13
Horoscop WEEKEND 7-9 ianuarie 2022. Zodiile profită de ultimul weekend al Sărbătorilor

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 7-9 ianuarie 2022 scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana sta sub semnul patrarului de Luna in Berbec, dar si al conjunctiei dintre Soare si Venus. Acest lucru ajuta pe fiecare in parte sa isi stabileasca legaturile cu oamenii cheie din viata lor, sa faca aliante si chiar sa dezvolte povesti de dragoste. Ramai deschis la minte si profita de tot ce apare in viata ta!

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Sunt zile in care multi Berbeci se ocupa sa rezolve aspecte ce au fost blocate mult timp. Nu fugi de aceasta realitate si curata cararea din trecut pentru a avea o fundatie clara pentru viitorul pe care il doresti construit. Abilitatea ta de a remodela realitatea ca sa se potriveasca nevoilor tale este ce te diferentiaza de alti oameni care nu vor sa abordeze asa viata si asta iti va aduce cele mai bune rezultate. Daca cineva nu ti se pare de incredere, nu te stradui sa te autoconvingi ca te inseli. Exista un motiv pentru care unele interactiuni te inspira spre mai bine iar altele nu. Nu te indoi de ce simti.

Horoscop Minerva. Zodia care va avea mai mult noroc ca niciodată în 2022
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Daca anumite circumstante exterioare te trag inapoi sau te intarzie, inseamna ca primesti mesajul de a ramane unde esti si de a nu te opune fluxului momentului prezent. Schimba-ti abordarea, nu fii nemultumit, rezolva ce s-a facut prost si verifica totul de doua ori inainte de a te duce spre un nou capitol. Chiar daca esti in graba, reaminteste-ti ca de fapt nu esti. Cand iti acorzi cadoul numit timp, nicio presiune din afara nu te va mai afecta. Nu exista o opinie mai relevanta decat a ta iar corpul tau stie cel mai bine care ii este ritmul benefic. Fii si tu in acord cu ritmul Universului.

HOROSCOP Ianuarie 2022. Nativii care au ghinion în toate domeniile. Trec prin impasul vieții lor!
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Te pot preocupa unele lucruri ce tin de infatisarea ta sau de abilitatile tale, dar daca nu decizi sa te placi si sa ai incredere in tine exact asa cum esti, poti ajunge sclavul opiniilor altora. Ai nevoie sa iti separi propriile credinte de cele ale altor oameni, ca sa iti vezi clar propriul potential. Cu energia foarte buna pe care o ai la acest moment, tot ce ai de facut este sa lucrezi la ce iti place tie si sa ai grija sa iti imbunatatesti calitatea vietii si respectul de sine. Esti foarte bine asa cum esti, esti o persoana adecvata si iubita de Univers.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.