Horoscop WEEKEND 8-10 decembrie 2023. Posibile tensiuni si stres la final de saptamana

Ai doza dubla de energie, ceea ce te poate indreptati sa crezi ca nu e nimic caruia sa nu-i poti face fata. Succes!

08 dec. 2023, 00:57
Horoscop WEEKEND 8-10 decembrie 2023. Posibile tensiuni si stres la final de saptamana

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 8-10 decembrie 2023, scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana poate fi stresant. Dar ce nu e stresant in aceasta viata. Doar ca s-ar putea ca acum sa fii mult mai interesat sa gasesti solutii. Si bine faci, caci nimic din conjunctura astrala nu te descurajeaza. Ai doza dubla de energie, ceea ce te poate indreptati sa crezi ca nu e nimic caruia sa nu-i poti face fata. Succes!

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Astazi poti descoperi ca viata ta sociala ia o turnura in bine. Ar putea primi mai multe invitatii la reuniuni, activitati de grup sau petreceri. Ai putea petrece destul timp la telefon discutand aranjamente si detalii cu altii care merg si ei. Daca nu ai o relatie romantica, poti intalni pe cineva promitator. Daca ai pe cineva, fa-ti timp neaparat pentru a petrece clipe intime de suflet. Distractie placuta !

Numai 6-s norocoase până la final de an. Ce zodii sunt sunt răsfăţatele astrelor
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Afacerile sau aspecte ce tin de banii tai par asa de bune incat parca nu e real. Succesul si norocul pe zonele acestea sunt clar favorabile tie astazi. Daca ai avut nevoie de o pauza in domeniul creativ sau artistic, azi e o zi buna. Prezentul arata profitabil si viitorul bine. Seara, sarbatoreste viata printr-o seara romantica. Iti va umple fiinta de satisfactie acum.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Astazi te poti siomti pasional in mod special deci nu te mira daca nu iti ies romantismul si sexul din cap. Daca ai deja o relatie, aranjeaza-ti o seara intima cu partenerul. Daca nu ai o relatie, nu gii surprins daca prinzi pe cineva nou si interesant sub vraja ta. Insa starea aceasta pasionala se poate reflecta in alte parti ale vietii tale, inclusiv pe interesele tale creative si intelectuale. Fa maxim din tot.

Horoscop bani decembrie 2023. Mihai Voropchievici ştie zodiile care au parte de belşug în conturi. Este „luna sacilor de bani”

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Emotii vechi si ingropate in trecut, unele placute si unele cu nevoia de a fi eliberate, pot iesi in fata ta acum din subconstient. Este posibil sa aiba un efect pozitiv asupra starii tale mentale si emotionale, deci nu te opune. Ai putea constientiza si elibera si un stres pe care il poti avea despre o relatie activa. Asadat, asteapta-te sa ai clipe pozitive mai ales in domeniul romantic.

Horoscop weekend. LEU (24 iulie – 23 august)
Pot avea loc unele evenimente sociale sau activitati de grup interesante in comunitatea ta la care ar fi indicat sa participi. Te poti duce cu prieteni sau cu partenerul. Contactul cu altii va fi intens si plin de recompense, deci asteapta-te sa iti vajaie capul pana la finele zilei. Este o idee foarte buna ca seara sa te relaxezi cu partenerul, mai ales ca te simti pasional azi.

Horoscop weekend. FECIOARA (24 august – 23 septembrie)
Afacerea ta sau interesele financiare cunosc o crestere astazi, poate prin contactele cu anumite cunostinte. Aspecte ce tin de cariera sunt ca o racheta lansata si viitorul tau banesc arata promitator. Tine in continuare munca buna pe care o faci. Sanatatea iti este solida si viguroasa, dar interesul tau principal acum pare a fi romantismul, mai ales ca ai stare destul de pasionala acum. Aranjeaza o seara intima cu o persoana speciala si bucura-te de starea dintre voi.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro