Horoscop WEEKEND 8-10 septembrie 2023. Ce aduc Soarele si Marele Benefic Jupiter, weekend sub semnul abundentei.

Aceste zile iti sunt necesare ca sa iti intorci focusul spre tine si sa faci alegeri practice menite sa iti imbogateasca lumea.

08 sept. 2023, 13:14
Horoscop WEEKEND 8-10 septembrie 2023. Ce aduc Soarele si Marele Benefic Jupiter, weekend sub semnul abundentei.

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 8-10 septembrie 2023, scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana se afla sub semnul intalnirii Soarelui cu Marele Benefic, Jupiter.  Pentru a persevera, e nevoie de incredere si optimism. Cu cat opui mai putina rezistenta, cu atat rezultatele vor fi mai rodnice.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Aceste zile iti sunt necesare ca sa iti intorci focusul spre tine si sa faci alegeri practice menite sa iti imbogateasca lumea. Ia-ti timpul necesar ca sa analizezi situatiile si sa vezi unde faci urmatoarea miscare in loc sa te grabesti de la un punct din spatiu si timp la altul. Nu fii prea grabit inca. Cu asa de multe miscari retrograde a planetelor, nu poti vedea imaginea cea mai clara a lumii din preajma ta. Cel mai bine este sa inchizi ochii si sa iti simti pozitia, miscandu-te doar spre directia care se simte mai bine in loc sa incerci sa fii excesiv de rational.

Cele cinci zodii care se vor îmbogăți în 2024. Acești nativi scapă de griji pe plan financiar

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Unele asteptari ale tale nu vor fi implinite si este timpul sa te pregatesti pentru realitati care nu sunt asa de ideale precum le-ai dori. Cu toate acestea, asta nu inseamna sa te vitregesti de a te bucura de momentele care iti umplu inima cu bucurie, indiferent unde te duc ele in viitor. Restrange-ti numarul de alegeri, priveste lucrurile clar si scoate-te din confuzia in care poti intra. Nu exists nici un motiv pentru care sa fii in doua pozitii in acelasi timp. Ai nevoie de claritate in viata si de dialoguri care inseamna ceva real si concret.

Horoscop special: Chiron este retrograd în Berbec până în 27 decembrie 2023. Afirmații zilnice pentru ZODII ca să profite de energia Vindecătorului rănit

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Indiferent pentru ce esti predestinat, vei gasi cai sa eviti neintelegeri si abordari ce pot rani in relatiile cu altii. Nu iti mai acoperi inima cu celebrele tale ziduri de teama pentru ca nu iti va ramane loc pentru respirat. Inconjoara-te cu oamenii pe care ii iubesti si care te sustin ca sa simti iubirea. Inca este o anumita lipsa de usurinta in relatii si in viata amoroasa. Nu face mai mult decat simti ca este potrivit si bine, valorizand propria pozitie in relatie dar si calitatile persoanei din fata ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.