Horoscop WEEKEND 9-11 decembrie 2022. Iubareata Venus intra in Capricornul cel serios, haos si confuzie

Desi te poti simti confuz in ceea ce priveste lucrurile pe care le doresti cu adevarat, nu totul este haotic. Da-ti voie sa-ti explorezi interesele in zona romantica.

09 dec. 2022, 06:56
Horoscop WEEKEND 9-11 decembrie 2022. Iubareata Venus intra in Capricornul cel serios, haos si confuzie

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 9-11 decembrie 2022 scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana sta sub semnul intrarii lui Venus in Capricorn. In aceeasi zi in care schimba zodia, planeta iubirii face cuadratura cu Jupiter cel norocos. Desi te poti simti confuz in ceea ce priveste lucrurile pe care le doresti cu adevarat, nu totul este haotic. Da-ti voie sa-ti explorezi interesele in zona romantica.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Socializarea si timpul petrecut cu prietenii merita sa devina o prioritate zilele acestea. Ai nevoie de compania oamenilor care nu vin cu pretentii asupra timpului tau si meriti sa ai parte de distractie. O criza brusca financiara (reala sau imaginara) ti-ar putea ameninta planurile, dar nu ar trebui sa iti strice weekendul. Daca exista o criza reala, reaseaza-ti planurile ca sa ai parte totusi de o distractie pe care sa ti-o permiti. Daca esti doar paranoic despre bani, opreste-te din a face pe martirul si da-ti permisiunea sa ai parte de zile foarte placute.

Horoscop 2023, cu Cristina Demetrescu: Un an bipolar, plin de belşug, cu căsătorii karmice şi tulburări politice
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Ai muncit sustinut sa iti slefuiesti imaginea si sa castigi credibilitatea printre colegii tai si oamenii intre care traiesti social. Nu strica totul printr-un comportament bizar asa cum numai cei din Pesti pot face. Fii ciudat in particular, dar fii atent cum te prezinti cand ai de-a face cu oamenii pe care doresti sa ii impresionezi. Asta nu inseamna sa negi cine esti cu adevarat, ci sa intelegi cum anumite comportamente chiar pot fi acte de autosabotaj. Tu esti un mare actor cand vrei. joaca rolul pe care trebuie sa il joci ca sa treci linia de sosire cu bine intr-un obiectiv important personal sau profesional.

Mihai Voropchievici prezintă horoscopul sănătății pentru luna decembrie 2022. O parte din zodii vor avea probleme
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Esti asa de curajos cand vine vorba sa te aventurezi pe un teritoriu necunoscut ! Totusi, asta nu inseamna ca nu te intrebi daca ai cumva curajul de a realiza ceea ce ti-ai propus. In acest weekend, orice asemenea frica, indoiala si insecuritate pot rasari tocmai cand esti pe punctul de a face un mare salt in acest teritoriu nefamiliar al viitorului. Recunoaste ceea ce simti dar nu iti hrani aceste stari. Doar continua sa avansezi, punand cate un picior in fata celuilalt si continua sa mergi in directia in care vrei sa mergi. Universul te va sustine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.