Mihai Voropchievici prezintă horoscopul sănătății pentru luna decembrie 2022. O parte din zodii vor avea probleme

Decembrie aduce schimbări în planul sănătății pentru câteva dintre zodiile din horoscop. Nativii trebuie să fie atenți în sezonul rece.

08 dec. 2022, 08:59
Mihai Voropchievici prezintă horoscopul sănătății pentru luna decembrie 2022. O parte din zodii vor avea probleme
Horoscopul sănătății pentru luna decembrie

Luna decembrie vine cu suprize mai puțin plăcute pentru sănătatea unor nativi. Astrologul Mihai Voropchievici ne spune care sunt zodiile care trebuie să fie mai atente la virozele care circulă în aer, în perioada sezonului rece.

Berbec

„Acordați o mai mare importantă sănătății începând cu data de 22 decembrie. E bine să vă odihniţi îndeajuns. Masajul coapselor, al spatelui, genunchilor este benefic în cazul vostru. Până pe 7 decembrie, aveţi grijă ce mâncaţi. Ficatul poate fi obosit”, a declarat astrologul la Antena 3.

Taur

E importnat ca Taurii să nu își schimbe regimul alimentar, să nu se agite și să nu facă excese, pentru a fi bine de Crăciun și Revelion.

Gemeni

Potrivit numerologului, până la data de 22 decembrie nu vor mai exista probleme pentru Gemeni, dar în apropierea Crăciunului corpul le va da niște semne pe care nu trebuie să le ignore. Este posibil să aibă nevoie și de un control cardiologic.

Citește și: Marte retrograd acoperit de Luna plină în Gemeni. Emoții puternice și riscuri de Ocultare

Rac

„Rațiunea vă dă stabilitate până pe 25 decembrie. Masați fața și capul, acordați inimii cinste, fără prea mari emoții. Sunt recomandate plimbările seara și dimineața.

Odihniți-vă suficient să aveți un final de an cu sănătate. Masați-vă pieptul, blând, în zona inimii. Intuiția trebuie mereu ascultată”, mai spune Mihai Voropchievici.

Leu

Leii sunt sfătuiți să facă mișcare, sport și să mănânce alimente mai slabe în calorii, pentru ca starea lor de spirit să fie una cât mai bună.

Fecioară

Este recomandat ca în perioada următoare acești nativi să meargă la un control medical pentru oase și spate, pentru că e posibil să dezvolte probleme în zona lombară. totodată, au nevoie de masaj și să-și îmbunătățească circulația periferică.

Balanță

Pentru Balanțe urmează o perioadă dificilă, dar nu vor avea probleme dacă se vor odihni așa cum trebuie. Au nevoie de relaxare și mai mult somn, deoarece se vor confrunta cu insomnii.

Scorpion

Scorpionii au nevoie de o monitorizare atentă. Nu se recomandă să facă schimbări alimentare în această perioadă, mai ales dacă fac sport la sală.

Citește și: Horoscopul iernii pentru toate zodiile. De ce au nevoie nativii în următoarele trei luni

Săgetător

Săgetătorii vor sta foarte bine cu sănătatea și se vor bucura de o lună decembrie de poveste, alături de toți oamenii pe care îi iubesc. Ar fi ideal să plece și într-o vacanță cât mai departe de casă.

Capricorn

Au suferit anumite fluctuații în greutate, de-a lungul anilor, de aceea trebuie să aibă grijă la alimentația lor. Li se recomandă un masaj pentru coapse, genunchi și spate.

Vărsător

„Atenție la vise și la capacitățile extrasenzoriale, însă rămâneți cu picioarele pe pământ! Ritmul vieții se întețește. Nu mai faceți nimănui pe plac”, spune astrologul despre Vărsători.

Pești

Peștii ar trebui să consume mai multe sucuri naturale și să mănânce alimente bogate în vitamine și fibre, pentru a-și întrări sistemul imunitar în sezonul rece.