Horoscop WEEKEND 9-11 iulie 2021. Ies la lumină conflicte vechi, dar şi amoruri trecute. Se merge pe gheaţă subţire

Luna noua in Rac influenteaza tot weekend-ul, starnind o serie de emotii puternice. Deschide-te, spune ce simti. Cui? Numai de tine depinde!

09 iul. 2021, 06:10
Horoscop WEEKEND 9-11 iulie 2021. Ies la lumină conflicte vechi, dar şi amoruri trecute. Se merge pe gheaţă subţire

Horoscop weekend.

Iata horoscopul de weekend 9-11 iulie 2021 scaldat de influente astrale majore.   Mercur „aluneca” in Rac crescand si mai mult sensibilitatea emotionala, mai ales in sfera relatiilor. Ce ai ascuns sub „carapace” si iese acum la lumina?

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Foloseste aceste zile ca sa te gandesti la idei ce pot fi puse la buna folosinta in viitor, oricat de departe este acest viitor. Acum este momentul pentru aspiratii inalte si sa treci de orice este rau ca sa ajungi la ce este bun, cu suficienta credinta in abilitatile tale.

Lasa-ti amintirile sa te ghideze acolo unde este nevoie. Unele vise din trecut pot avea nevoie de o revizuire pentru ca sa iti revina puterea la loc. Esti pe cale sa castigi la propriul tau joc daca iti dai voie sa simti adanc in inima si sa nu fugi de emotii.

Afirmatia weekendului pentru Berbec: Imi dau voie sa simt.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Acestea sunt zile destinate prieteniilor si comunicarii atunci cand socializezi si te conectezi cu cei din mediul tau de suflet ce par mai importanti decat orice ai avea de facut. Un weekend ca acesta permite contacte incredibile care iti vor furniza informatie care inspira la schimbare. Nu ramane intepenit intr-un singur loc prea mult timp.

Horoscop 9 iulie 2021. Această zodie are un succes uriaș pe plan financiar. Iată nativii care dau lovitura!
Ramai in misare si fa totul simultan. Esti capabil sa setezi prioritati clare in minte si sa folosesti ideile ca sa faci schimbari de directie ori de cate ori ceva trebuie abordat altfel.

Afirmatia weekendului pentru Taur: Ma conectez cu ceilalti.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Toate acele momente introvertite si senzatii interne pe care le-ai avut incep sa se transforme in cuvinte si fapte spre weekend. De la lumea ideilor si trairilor spre lumina reflectoarelor, vei simti nevoia de a face ceva care sa fie vazut si recunoscut de catre oameni.

Horoscop Casandra. Investiţii în amor la sfârşitul săptămânii, cu profit garantat
Pot aparea unele surprize neplacute. Nu iti tine respiratia si incearca sa rezolvi orice subiect arzator instant, cu initiativa si focus. Asta iti permite sa stai organizat si in contact cu abilitatile tale reale.

Afirmatia weekendului pentru Gemeni: Sunt liber sa ma manifest si exprim

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.