Horoscop weekend. Cassandra anunţă transformări majore. Faceţi o schimbare a modului prin care vă câştigaţi banii

Horoscop weekend. Celebrul astrolog anunţă probleme la sfârşitul săptămânii pentru mult zodii.

26 iun. 2020, 09:36
Horoscop weekend. Cassandra anunţă transformări majore. Faceţi o schimbare a modului prin care vă câştigaţi banii

BERBEC 21.03-20.04: Este o saptamâna minunata pentru a interactiona cu altii, chiar daca o faceti personal sau online. Diplomatia si tactul vor fi a doua natura pentru dumneavoastra si ii veti incânta pe toti cei care ii veti intâlni.

TAUR 21.04-21.05: Vestea buna este ca saptamâna aceasta veti atrage bani. Acest lucru este oportun, deoarece multi se vor bucura sa cumpere lucruri frumoase pentru dumneavoastra si pentru cei dragi.

GEMENI 22.05-21.06: Doriti ca oamenii sa va acorde atentie, motiv pentru care veti face ceva pentru a atrage atentia. Aspectul planetar favorizeaza nu numai socializarea cu ceilalti, ci si activitatile financiare. Feriti-va sa deveniti extravaganti!

Horoscop WEEKEND 26-28 iunie 2020. Marte revine acasă, în Berbec. Hai cu veştile bune!

RAC 22.06-21.07: Acum au loc transformari majore in legatura cu cele mai apropiate prietenii sau parteneriate. Nu va ingrijorati daca unele lucruri se termina aici. Inseamna ca nu va mai sunt de folos.

LEU 22.07-22.08: Sunteti mai prietenosi cu toata lumea si poate aparea chiar si o poveste romantica. In weekend cerul va fi intunecat temporar de o discutie referitoare la o mostenire, o proprietate comuna, datorii sau impozite neplatite.

FECIOARA 23.08-22.09: Pentru dumneavoastra urmeaza o saptamâna extrem de favorabila. Sunteti fermecatori, cooperanti si se pare ca deveniti experti in frumos, motiv pentru care ceilalti va vor cere parerea despre cum sa faceti un lucru mai atractiv. Succes!

BALANTA 23.09-22.10: Veti descoperi noi moduri de a explora lumea, de a va aventura sau de a invata lucruri noi. Puteti incepe un nou curs, invata o limba straina sau experimenta ceva nou. Acest lucru va promova si conversatiile pozitive.

SCORPION 23.10-21.11: Ceva neasteptat va poate afecta viata de zi cu zi, dar dumneavoastra sunteti pe pozitia de a acumula averi si puteti chiar primi câteva cadouri de la cei apropiati. Este un moment excelent pentru a obtine un imprumut mai consistent. Succes!

SAGETATOR 22.11-21.12: Faceti o schimbare a modului prin care va câstigati banii, a felului cum ii gestionati sau a cheltuirii lor. In momentul de fata s-ar putea sa va fie testata rabdarea. Acest lucru se datoreaza unor schimbari rezidentiale sau a renovarilor.

CAPRICORN 22.12-19.01: Veti simti multe satisfactii atunci când realizati unele proiecte importante. Este si motivul pentru care va veti organiza mai bine la locul de munca si acasa. Cereti ajutorul daca nu mai faceti fata si cei din jur vor pune umarul alaturi de dumneavoastra.

VARSATOR 20.01-18.02: Desi lucrati din greu pentru finalizarea proiectelor, distractia si divertismentul intra in meniul dumneavoastra. Relationati bine cu copiii si va veti bucura de activitati distractive alaturi de ei. Profitati de sansa de a va exprima creativitatea.

PESTI 19.02-20.03: Este o saptamâna perfecta pentru a va plimba si a va bucura de momente fericite alaturi de familie. In acelasi timp, si casa ocupa un loc important in preocupari. Au loc tot felul de reamenajari sau redecorari.