Horoscop weekend Cassandra: Ce zodii îşi schimbă destinul, KARMA GREA în aceste zile

O zodie termină săptămâna supărată foc, dar nu toate predicţiile sunt aşa catastrofale. Vedeţi ce au rezervat astrele la sfârşitul săptămânii pentru fiecare zodie.

11 dec. 2020, 10:56
Horoscop weekend Cassandra: Ce zodii îşi schimbă destinul, KARMA GREA în aceste zile

Horoscop weekend Cassandra: BERBEC 21.03-20.04: 

Se pare ca situatia se imbunatateste pentru ca pana acum ati trecut prin prea mult haos. Zilele acestea sunt prielnice pentru obtinerea unui imprumut important sau chiar un credit ipotecar. Pregatiti-va pentru ca bunatatile si cadourile vor sosi curand.

Horoscop weekend Cassandra: TAUR 21.04-21.05: Acum sunt promovate relatiile calde cu prietenii apropiati,  partenerii de afaceri sau cel de viata.  Acest lucru va va face sa va exprimati mai usor afectiunea fata de ceilalti. Desi in ultima vreme parca ati mers pe un drum stancos, acum cararea se netezeste.

GEMENI 22.05-21.06: Sunteti gata sa va suflecati manecile si sa va apucati de treaba. Urmatoarele zile sunt un moment excelent pentru a discuta acordurile si a clarifica indatoririle si obligatiile. Pentru unii dintre dumneavoastra, in curand ar putea incepe o poveste de dragoste.

Horoscop weekend Cassandra: RAC 22.06-21.07: Se pare ca in aceste zile va tenteaza doar distractia. Aveti insa si oportunitati ce tin de arta si va hotarati sa explorati doar activitatile creative. In ultima vreme ati avut destule obstacole in calea ambitiilor, asa ca incepand de acum, acestea se vor diminua.

LEU 22.07-22.08: Ramaneti concentrati pe casa si pe familie asa ca veti incepe serioase reparatii la domiciliu, veti explora noi idei de redecorare si modalitati de a va face caminul sa arate mult mai frumos.

Horoscop WEEKEND 11-13 DECEMBRIE 2020. Cum te influenteaza portalul 12.12, Luna noua si eclipsa de Soare?

FECIOARA 23.08-22.09: Ritmul aglomerat si rapid al vietii dumneavoastra continua.  Sunt in  amestec tot felul de conversatii cu fratii, vecinii si va ocupati de citit, scris, studiu. Toate acestea va absorb destul timp. Rezervati-va totusi si destula vreme pentru odihna.

Horoscop weekend Cassandra: BALANTA 23.09-22.10: Atentia ramane asupra banilor, a castigurilor si nu in ultimul rand asupra ideilor de a face bani mai multi ca de obicei. Cu toate acestea, veti cheltui totusi sume frumusele pe haine, bijuterii sau obiecte de arta.

SCORPION 23.10-21.11: Sunteti fermecatori si diplomati, astfel ca veti atrage oameni si situatii favorabile asupra dumneavoastra, iar lumea va dori sa fie in preajma.  De fapt, ati putea sa jucati rolul de arbitru intre doua persoane aflate in contradictie.

SAGETATOR 22.11-21.12: Spirite calatoare ale zodiacului, mai mult ca oricand,  sunteti dornici sa faceti tot ce puteti pentru a explora lumea. Cel putin doriti sa evadati undeva, departe de lumea zgomotoasa si sa va relaxati.

Horoscop weekend Cassandra: CAPRICORN 22.12-19.01: Fericirea de a comunica cu ceilalti este de neoprit si veti lega noi prietenii cu persoane mai tinere. Exista insa si o usurare.  Situatia de acasa se imbunatateste simtitor doar daca veti lasa deoparte confuziile si exigentele.

VARSATOR 20.01-18.02: Aveti nevoie de ajutorul celor de la serviciu din cauza programului supraaglomerat. Vor sari in ajutorul dumneavoastra destui colegi. Se pare ca au incredere si in talentul creativ, motiv pentru care va cer sfaturi despre aspect sau amenajari.

PESTI 19.02-20.03: In urmatoarele zile veti dori sa explorati ceva diferit si acest lucru ar putea declansa chiar o poveste de dragoste cu cineva din alta cultura.  Poate fi si o modalitate inedita de a invata o limba noua.