Horoscop weekend Cassandra. O zodie străluceşte la sfârşitul săptămânii

Mercur s-a mutat in sensibilul Rac si face unghiuri deosebite cu planeta oprimismului Jupiter aflat in miscare retrograda. Insa, in ciuda mersului “inapoi”, acest duo aduce energie pozitiva, incurajatoare, datatoare de idei si creativitate.

16 iul. 2021, 10:56
Horoscop weekend Cassandra. O zodie străluceşte la sfârşitul săptămânii

Horoscop weekend Cassandra BERBEC 21.03-20.04:

In aceste zile va veti bucura de placerea de a face propriul camin mult mai atractiv. Guvernatorul dumneavoastra, Marte, va va spori energia si va va determina sa va exprimati deschis, fara niciun fel de temeri.

TAUR 21.04-21.05: Ritmul zilelor se va accelera si veti avea multe lucruri de facut, locuri noi de vizitat si veti face cunostinta cu oameni noi. Veti intra in legatura cu frati, rude sau vecini. Aveti multe de discutat si o sa va bucurati de activitati distractive.

Horoscop weekend Cassandra GEMENI 22.05-21.06: Va concentrati asupra bunurilor si bogatiei dumneavoastra, motiv pentru care unii isi vor cauta un alt loc de munca mai bine platit. Veti cunoaste oameni importanti, care ar putea face ceva pentru a va stimula veniturile.

RAC 22.06-21.07: Acum parcurgeti o perioada favorabila. Este randul dumneavoastra sa va incarcati bateriile pentru tot restul anului. Soarele se afla in zodia dumneavoastra si va atrage oameni si situatii favorabile pe care nu ar trebui sa le ratati.

Horoscop weekend Cassandra LEU 22.07-22.08: Este momentul prielnic pentru a va stabili obiectivele, mai ales daca doriti sa realizati ceva important. Incepeti sa priviti in jur si sa analizati lumea de zi cu zi. Va veti da seama cat sunteti de norocosi sa traiti si desco-periti afectiunea celor dragi.

Horoscop vara 2021. Vin zile pasionale, sexy şi palpitante. Ce zodii sunt vulnerabile

FECIOARA 23.08-22.09: Saptamana aceasta va implicati mai mult in relatia cu prietenii si asta va va aduce beneficii. S-ar putea sa incurajati oamenii sa atinga un obiectiv pretios. Oamenii la putere sunt dispusi sa va asculte.

Horoscop weekend Cassandra BALANTA 23.09-22.10: Soarele este in partea de sus a graficului dumneavoastra si va arunca in lumina reflectoarelor. Acesta este motivul pentru care veti arata bine in ochii sefilor sau ai parintilor. Este momentul prielnic pentru a promova.

SCORPION 23.10-21.11: In aceasta saptamana veti avea oportunitatea de a va bucura de o vacanta si de cateva iesiri in societate. Cu toate acestea, s-ar putea sa va inscrieti la un curs sau sa urmati o scoala suplimentara. Succes!

SAGETATOR 22.11-21.12: Pentru dumneavoastra urmeaza o saptamana prielnica negocierilor legate de finante: o ipoteca, un imprumut sau un acord financiar. In calitate de calatori ai zodiacului, veti fi bucurosi cand Marte va va oferi posibilitatea de a calatori.

CAPRICORN 22.12-19.01: Soarele este departe de semnul dumneavoastra zodiacal si asta inseamna ca veti avea nevoie de mai mult somn. Se intensifica insa atentia asupra partenerilor si a prietenilor apropiati, fiind mult mai obiectivi.

Horoscop weekend Cassandra VARSATOR 20.01-18.02: Intentionati sa fiti mai organizati, productivi si eficienti in tot ce faceti. Veti lucra folosind inteligenta, asa ca s-ar putea sa va decideti sa incepeti o noua dieta, sa mancati mai sanatos si sa faceti mai multa miscare. Succes!

PESTI 19.02-20.03: Bucurati-va de evenimente sportive, activitati legate de copii si de arta sau de orice proiect in care va veti exprima dorintele creative. Asa veti acumula mai multa energie pentru a munci eficient.

Horoscop rune 12-19 iulie 2021, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura pe toate planurile!