Horoscop weekend Cassandra. Va concentraţi pe bani, câştiguri, şi apar probleme în amor

Horoscop weekend Cassandra. Soarele se va alătura lui Mercur în Berbec. Surprize pentru aceste zodii. La ce trebuie să te aștepți, citiţi previziunile pentru fiecare zodie.

23 apr. 2021, 11:56
Horoscop weekend Cassandra. Va concentraţi pe bani, câştiguri, şi apar probleme în amor

Horoscop weekend Cassandra BERBEC 21.03-20.04:

Sunteti intr-o vesnica graba, dar debordati de farmec si diplomatie. Efectiv, ii veti topi pe cei din jur cu atata caldura si amabilitate. Deveniti si neobisnuit de convingatori, dominandu-va dorinta de a comunica verbal sau in scris.

TAUR 21.04-21.05: In aceste zile va domina pofta de a cerceta, de a descoperi informatii si raspunsuri ascunse. Trebuie sa fiti constienti de comportamentul dumneavoastra, deoarece ati putea deveni mai agresivi decat sunteti de obicei.

GEMENI 22.05-21.06: Energia pe care v-o infuzeaza Marte in aceste zile va ofera sansa de a demonstra lumii ceea ce puteti face. Schimburile cu oameni mai tineri si cu cei creativi va vor determina sa ganditi diferit viitorul dumneavoastra.

RAC 22.06-21.07: Creati o impresie extraordinara celorlalti, mai ales ca acum relatiile merg bine si chiar veti putea lega o noua poveste de dragoste. Retineti insa ca este o prostie sa amenintati o relatie de durata pentru un simplu moft.

Horoscop weekend Cassandra LEU 22.07-22.08: In weekendul acesta sunteti tentati sa va dedicati aproape tot timpul studiului, mai ales in domenii legate de mass-media, medicina sau legislatie. Veti fi dornici sa urmati noi cursuri care va vor largi orizonturile.

Horoscop WEEKEND 23-25 aprilie 2021. Miscari indraznete, rezultate spectaculoase!
FECIOARA 23.08-22.09: Marte este in partea de sus a graficului dumneavoastra si va starneste ambitia. De aceea ati putea folosi la fel de bine aceasta energie si sa terminati proiecte la care nici nu visati. Se pare ca veti atrage sume considerabile de bani.

Horoscop weekend Cassandra BALANTA 23.09-22.10: Constientizarea sentimentelor fata de parteneri, sot sau prieteni apropiati va fi mai acuta. Evident, poate invatati ceva din asta. Relatiile fericite sustin o viata fericita. Nu sunteti niste singuratici. Va place sa aveti pe cineva asezat pe cealalta parte a balantei.

SCORPION 23.10-21.11: Dorinta de a va organiza si de a lucra inteligent va fi primordiala, iar daca veti aplica aceeasi energie pentru dumneavoastra va veti imbunatati simtitor si sanatatea. Sunteti activi si dispusi sa luptati pentru ceea ce doriti.

Horoscop weekend Cassandra SAGETATOR 22.11-21.12: Acum se pare ca lucrurile curg mai usor si va simtiti jucausi si gata de distractie. Este momentul perfect pentru o vacanta si pentru a va exprima energia creativa. Se pare ca saptamana aceasta sunteti niste castigatori. Profitati!

CAPRICORN 22.12-19.01: Va concentrati pe casa, familie si viata privata proprie, cu atat mai mult cu cat planetele va vor canaliza energia in aceasta directie. Pentru unii, acest lucru poate insemna o implicare sporita cu un parinte. Pentru altii va insemna sa stea retrasi in propria carapace.

Horoscop Minerva 19-25 aprilie 2021. Gemenii sunt împinşi într-o călătorie a descoperirii de sine

VARSATOR 20.01-18.02: Ritmul vietii se va accelera mai mult in aceasta saptamana. Fixati-va centurile de siguranta si porniti catre noi orizonturi. Va preocupa sa descoperiti si sa invatati lucruri noi, ceea ce va face viata mai stimulanta.

Horoscop weekend Cassandra PESTI 19.02-20.03: Indiferent ce se intampla in viata dumneavoastra, weekendul aceasta va concentrati pe bani, castiguri, precum si de a face ceva cu bunurile personale. Va ganditi sa aplicati cateva idei de a face bani in plus pe care ii veti cheltui pe lucruri frumoase.

Sursa: magazin.ro