Horoscop zilnic 11 octombrie 2020. Liniştea dinaintea furtunii. În dragoste, tensiunile ating cote maxime

Horoscop 11 octombrie. Sectorul sentimental este cel mai puternic afectat de contextul astral al zilei de azi. Se complică lucrurile în dragoste, pentru nativii din mai multe semne zodiacale. Este momentul în care tensiunea atinge cote maxime, iar cineva trebuie să aibă curajul de a iniţia acea discuţie care poate face diferenţa între împăcare şi despărţire.  

RomaniaTV.net
10 oct. 2020, 20:41
Horoscop zilnic 11 octombrie 2020. Liniştea dinaintea furtunii. În dragoste, tensiunile ating cote maxime

BERBEC

Berbeciiau chef de aventuri în dragoste, iar această poftă de viață i-ar putea băga în belele, în special dacă nu sunt atenți la sentimentele partenerului. Astfel de situații nu se termină niciodată bine. Pe lângă inimi frânte, s-ar putea ca unii nativi să piardă și o persoană care, în alte circumstanțe, le-ar fi fost un camarad de nădejde.

TAUR

Taurul se va simţi foarte deschis să socializeze astăzi mai mult decât de obicei, mai ales cu oamenii cu care te simţi deja confortabil. Acest lucru se datorează faptului că, în general, sunteți o persoană veselă şi pozitivă. Însă, apar şi câteva probleme în cursul serii, când o persoană din anturajul vostru vă face o surpriză nu tocmai plăcută. Rămâneţi calm şi trataţi cu seriozitate problema.

GEMENI

Gemenii simt nevoie de a împărtăși o problemă care îi macină de ceva vreme. Dacă ar fi făcut acest lucru din timp, situația ar fi fost mult mai ușoară. În orice caz, alege cu grijă persoana în care să ai încredere și nu ascunde nimic. Orice povară devine de două ori mai ușoară atunci când se împarte la doi, chiar dacă doar la nivel simbolic.

RAC

Este foarte probabil ca cei născuți în zodia Rac să experimenteze astăzi niște frustrări legate de relația cu persoana iubită sau să fie vorba de o gelozie mai veche care refulează acum. Nativii ar trebui să se stăpânească mai mult și să dea dovadă de mai multă diplomație. Încercaţi să aveţi mai multă încredere în persoana iubită, dar mai ales în voi înşivă.

LEU

Este esențial ca cei născuți în zodia Leu să evite conflictele cu legea, cu autoritatea statului. Nativii ar trebui să se supună ordinelor, restricțiilor și regulilor, chiar dacă nu sunt în acord cu principiile și rațiunile lor. Azi, riscaţi să intraţi în conflicte cu cei din jur, iar cei mai expuși sunt persoanele dragi, membrii familiei.

FECIOARĂ

Este o zi plină de energie, veselie și bună dispoziție, iar cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să profite din plin de acest context astrologic nu doar pentru a se detensiona, dar și pentru a-și programa agenta pentru perioada următoare.Contextul astral vă poate aduce vești bune despre un proiect, personal sau profesional.

BALANŢĂ

S-ar putea să nu fii în cea mai bună formă a ta, deci caută să fii mai înțelegător(oare) cu tine însuți(ăți). Lucrurile vor reintra pe făgașul normal spre seară. Pentru a evita orice risc de suprasolicitare, este important să îți programezi pe seară sarcinile mai dificile. Oportunitățile vin la pachet odată cu persoanele noi pe care le cunoști.

SCORPION

Ceva apărut din senin îţi taie tot elanul cu care ai pornit un proiect important. De obicei nu eşti atât de îndrăzneţ şi de pregătit de asemenea confruntare, tocmai de aceea toţi se miră că ai dat startul cu atât avânt. dar care, iată, îţi este acum blocat de un hop pe care nu l-ai prevăzut. Poate e bine să iei o scurtă pauză, ca să treci în revistă resursele de care dispui şi abia după aceea să continui. 

SĂGETĂTOR

Nu sunt excluse unele tensiuni în relația cu persoana iubită. Pe de o parte, cei născuți în zodia Săgetător pot fi deosebit de critici, iar pe de altă parte, o serie de nativi se pot lăsa furați de o aventură. Azi, secretele pot ieși la suprafață, iar o relație extraconjugală poate fi extrem de periculoasă.

CAPRICORN

Este un cadru astral deosebit de bun daca ti-ai pus in gand sa incepi o noua dieta, sa te apuci mai serios de sport, sa dedici mai mult timp unor activitati relaxante sau sa te ocupi de hobby-urile si pasiunile tale.

VĂRSĂTOR

Astazi este despre divertisment, despre activitati care sa-ti alunge stresul si sa te ajute sa te detasezi de griji, frici si probleme. Semnul tau zodiacal se afla in sfera jocului, iar astazi vei lasa copilul interior sa se descatuseze si sa aiba parte de entertainmentul dorit.

PEŞTI

Nаtіvul Pești vа аvеа o zі еxсеlеntă dасă își vа păstra саlmul. Aсеѕt lucru va fі dеоѕеbіt dе іmроrtаnt de dіmіnеаță, când еvеnіmеntеlе se vоr рutеа dezvolta în moduri nеаștерtаtе. Vа trеbuі ѕă іmрrоvіzеzе, ѕă se аdарtеzе rapid la сіrсumѕtаnțе și ѕă іа dесіzіі din mers. Sеаrа îl vа аștерtа pe nаtіvul Pești cu ѕurрrіzе foarte рlăсutе șі cu dаrurі de lа cei dragi.