Horoscop zilnic 15 mai 2021. Weekend plin pentru această zodia. Va avea parte de o mare surpriză

Iata horoscopul zilei de azi, sambata 15 mai 2021. E weekend, e zi de relaxare si de placer nevinovate.

14 mai 2021, 23:46
Horoscop zilnic 15 mai 2021. Weekend plin pentru această zodia. Va avea parte de o mare surpriză

Horoscop zilnic 15 mai 2021. Bucura-te de tot ce te inconjoara, de la mirosul de cafea proaspat facuta, la mirosul florilor de primavara. Te poti delecta cu un hobby.

Horoscop zilnic 15 mai 2021.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Fundatiile tale ar putea fi puse la incercare pentru ca o serie de evenimente te pot face sa devii constient cum vezi lumea, cum merge viata ta de fapt. Te-ai inconjurat de un microcosmos si de aici interactionezi cu oamenii si locurile, asa cum te simti tu de fapt. Priveste mai clar lumea exterioara asa cum e, nu asa cum ai faurit-o tu in imaginatia ta si vezi dupa aceea ce schimbari poti face asupra lumii tale ca sa ajustezi cele doua lumi si sa ai armonie reala.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Ziua ta poate contine anumite interferenta care sa iti tulbure echilibrul dar tu ai o mare cantitate de energie care curge acum prin tine deci fii prudent sa nu o reversi prin reactii exagerate venite din excese emotionale in loc de ratiune. Gaseste o cale de a folosi acele rezerve energetice pentru cauzele tale nu ca sa ii combati pe altii, gaseste echilibrul intre implinirea de sine si a fi rebel doar de dragul de a te contra.

Citeşte şi: HOROSCOPUL ZILEI 14 mai 2021. Gemenii sunt foarte imprevizibili. Taurii vor avea multe oportunităţi

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Este posibil sa te simti deranjat de unele cuvinte ale colegilor pentru azi esti extra sensibil la comentarii chiar si de la prieteni care iti pot da o stare de dis-satisfactie. Este in regula sa iei o pauza pana trece aceasta energie ca sa te focusezi pe acele lucruri care iti imbogatesc spiritul si te fac sa fii mai usor. Lucrezi cel mai bine cand vezi rezultatele muncii tale dar aceasta directie nu are nevoie neaparat si de validare externa ca sa te simti implinit. Tine de directia ta si apreciaza-i pe cei ce te fac sa te simti sustinut si validat.

Citeşte horoscopul complet chiar aici.

Citeşte şi: Horoscop Urania 15-21 mai 2021. Intrarea Soarelui în Gemeni îmbunătăţeşte comunicarea, amplifică dorinţa de acţiune şi scoate la iveală informaţii ascunse
 


loading...
Partenerii noștri