HOROSCOP ZILNIC 17 MAI 2018: Astrele îţi recomandă să iei o pauză

HOROSCOP ZILNIC 17 MAI 2018. Configuraţia astrală pentru ziua de miercuri lasă de înţeles că este timpul pentru odihnă, relaxare şi o pauză de gândire pentru aproape toate zodiile.

RomaniaTV.net
16 mai 2018, 11:08
HOROSCOP ZILNIC 17 MAI 2018: Astrele îţi recomandă să iei o pauză

HOROSCOP ZILNIC 17 MAI 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O zi cu multe discuții, întâlniri și călătorii pe distanțe scurte. Ai putea avea senzația că iei parte la un dialog al surzilor sau că nu reușești să-ți rezolvi treburile propuse așa cum dorești tu sau cum ai nevoie pe moment. Schimbul de informații este deficitar, iar energia ta vitală fluctuează mult. Ar fi bine să te relaxezi și să ai încredere în felul în care se defsășoară lucrurile, chiar dacă la prima vedere aparențele îți displac total.

HOROSCOP ZILNIC 17 MAI 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Se conturează cheltuieli, dar primești și bani, cadouri de la serviciu sau din partea celor dragi. Felul în care îți gestionezi bugetul de venituri și cheltuieli depinde numai de tine. Astăzi fii prudent la capitolul bani și bunuri, pentru că sunt șanse de pierdere, furturi sau cheltuieli nefondate. O ședintă la un salon de îngrijire corporală, o ieșire în oraș cu prietenii sau pur și simplu o plimbare prin locurile preferate te binedispun și îți aduc informații utile.

Citeşte şi O zodie va primi un dar astral în luna iunie: Sunt cei mai norocoşi

HOROSCOP ZILNIC 17 MAI 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

O zi cu stări de spirit contradictorii. Dozează-ți eforturile, controlează-ți reacțiile și vorbește strictul necesar. Sănătatea este vulnerabilă, la serviciu ai multe și mărunte de făcut, astfel că vei fi nevoit să te descurci și cu tine însuți și cu îndatoririle tale. Ai încredere că te vei descurca cu toate, dacă îți organizezi atent timpul, treburile și resursele de care ai nevoie.

HOROSCOP ZILNIC 17 MAI 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Discreția și detașarea sunt atributele tale de astăzi. Sunt momente bune pentru a te gândi pe îndelete la situațiile și relațiile în care ești implicat. Pe căi mai puțin obișnuite vei primi informații prețioase necesare atât în domeniul profesional, cât și în plan personal. Evită spațiile aglomerate, discuțiile ample și acțiunile de anvergură. Energia vitală este fluctuantă și este dificil să depui eforturi fizice sau mentale în mod constant.

HOROSCOP ZILNIC 17 MAI 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Este o zi în care ar trebui să-ți revizuiești relațiile cu prietenii și proiectele profesionale în care ești implicat. Datorită bugetului necesar desfășurării unor acțiuni comune cu alții, relațiile se pot deteriora rapid. Există persoane în preajma ta, care considerându-se protejații sau admiratorii tăi au pretenția să le achiți tu datoriile sau nota de plata când ieșiți în oraș. Desprinde-te de profitori și reorganizează timpul și resursele pentru a-ți atinge scopurile personale.

HOROSCOP ZILNIC 17 MAI 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ești în vizorul multor oameni, mai ales în domeniul profesional. Sunt posibile discuții cu șefii, colegii, însă nu lua de bun chiar totul. Există riscul să înțelegi greșit ce ți se spune și alții la rândul lor te pot percepe cum nu ești în realitate. Vorbește strictul necesar și oferă sfaturi sau soluții numai la cererea expresă a celorlalți. Relaxează-te, plimbă-te în aer liber și regândește-ți planurile profesionale. Revelația zilei vine când te aștepți mai puțin.

HOROSCOP ZILNIC 17 MAI 2018 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Ziua te predispune la schimbarea deciziilor sau planurilor socio-profesionale. Recomandabil ar fi să nu dai curs primului impuls. Caruselul de evenimente și relații în care ești implicat este dificil de urmărit, însă cu puțin efort, selectându-ți prioritățile și partenerii de dialog vei depăși totul cu bine. Relaxează-te cu o plimbare în aer liber, alături de cineva drag și de încredere.

Citeşte şi Horoscop special pe următorii 10 ani. Viaţa unei zodii se schimbă radical, alta îşi găseşte sufletul-pereche

HOROSCOP ZILNIC 17 MAI 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ziua îți aduce în atenție cheltuielile cotidiene necesare casei și celor dragi. Sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață, rudele, colaboratorii datorită bugetului comun disponibil. Este dificil să ajungi la un consens cu ceilalți, pentru că fiecare se gândește la scopurile lui, iar comunicarea lasă de dorit. Achită cheltuielile tale personale, de genul facturi, taxe sau alte datorii.

HOROSCOP ZILNIC 17 MAI 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Discuțiile și acțiunile desfășurate astăzi cu partenerul de viață sau colaboratorii au puține șanse de succes deosebit. Astfel ar fi bine să te rezumi la stricul necesar și să nu iei decizii care aduc implicații pe termen lung. Este o perioadă în care gândurile și vorbele sunt haotice. Controlează-ți reacțiile și evită stresul. Amintește-ți că sănătatea este vulnerabilă și în primul rând tu îți ești cel mai bun terapeut și prieten. Odihnește-te și ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta.

HOROSCOP ZILNIC 17 MAI 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Se anunță o zi cu multe de făcut la serviciu, dar și acasă în plan domestic te așteaptă treburi restante. Este bine să-ți alegi prioritățile și să te ocupi atent de îndatoririle tale. Există șanse să obosești sau să te plictisească rutina. Abordează totul cu o gândire pozitivă și vei observa că apare rapid și succesul. Evită dialogurile și consultațiile medicale, pe cât posibil, pentru că sunt posibile erori de diagnostic și tratament. Odihnește-te regulat și alimentează-te corect!

HOROSCOP ZILNIC 17 MAI 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Relațiile amoroase sunt tensionate astăzi, de aceea ar fi bine să eviți discuțiile contradictorii cu persoana iubită și copiii. Din cauza treburilor domestice sau a unor neînțelegeri între rude apar repercusiuni asupra relațiilor tale cu cei dragi. Gândirea și comunicarea sunt viciate, astfel că este dificil să ajungi rapid la un consens cu alții. Canalizează-ți energia spre un hobyy, stai de vorbă cu un prieten de încredere și lasă grijile deoparte.

Citeşte şi Horoscop CRISTINA DEMETERESCU: Probleme de sănătate, zile nefaste pentru călătorii sau examene. Ce vă aşteaptă în perioada următoare

HOROSCOP ZILNIC 17 MAI 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Dorința de a sta acasă, alături de membrii familiei este accentuată. Pe de altă parte sunt și treburi gospodărești care depind numai de tine să fie rezolvate și trebuie să te ocupi de ele. Sunt posibile discuții aprinse cu ceilalți, fie datorită îndatoririlor tale profesionale care te solicită mult în ultima vreme în detrimentul vieții de familie, fie ești prea ocupat cu prietenii, iar cei dragi nu știu despre ce este vorba. Fii prudent și vorbește pe îndelete cu toată lumea.