Horoscop zilnic 18 mai 2015, luni. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Nativilor mai multor zodii le este greu sa-si reintre in ritm, simtindu-se puternic defazati si rupti de realitate. O astfel de stare poate scadea productivitatea astazi si chiar favoriza comiterea unor greseli pe plan profesional.

18 mai 2015, 07:42
Horoscop zilnic 18 mai 2015, luni. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscop zilnic 18 mai 2015, luni

Berbecii ar putea incepe saptamana cu probleme financiare. Niste cheltuieli facute in weekend le usureaza destul de mult buzunarul si isi dau seama ca au iesit in paguba. Acest lucru le genereaza o stare de nervozitate accentuata care, daca nu este tinuta in frau, ar putea cauza certuri cu persoane foarte apropiate. Asadar, atentie la cuvintele aruncate astazi!

TAUR – horoscop zilnic 18 mai 2015, luni

Taurii incep sa se vad tot mai clar de astazi incolo. Isi dau seama de limitele pe care le au, dar reusesc sa-si contureze mai clar si prioritatile. Acest lucru ii ajuta mult sa se organizeze. Pana la final de zi, vor stii exact ce au de facut in perioada imediat urmatoare, fapt care le ofera o stare de confort psihic binevenita.

GEMENI – horoscop zilnic 18 mai 2015, luni

Este momentul oportun pentru Gemeni sa permita iesirea la iveala a tuturor gandurile ascunse in subconstientul lor. O sa le usureze starea tensionata de spirit din ultimele zile. Mai mult de atat, vor gasi mai multa sustinere decat se asteapta de la persoanele apropiate lor. odata ce constientizeaza ca nu lupta de unii singuri, vor reusi sa priveasca cu mai mult optimism catre viitor.

RAC – horoscop zilnic 18 mai 2015, luni

Racii se inconjoara doar de „aliati” astazi. Refuza contactul cu persoanele care au pareri contrare alor lor. Insa lista de discutie argumentata ar putea sa favorizeze luarea unor decizii gresite. In fata unor decizii importante, ar fi bine ca Racii sa asculte si ceea ce nu vor sa auda!

LEU – horoscop zilnic 18 mai 2015, luni

Desi, de regula, adora sa fie in centrul atentiei, Leii s-ar ascunde de toti din jurul lor astazi. Insa nu o pot face, caci au niste obligatii de sustinut si care-i va face sa fie in centru atentiei tuturor. Oamenii vor asculta si vor judeca ceea ce spun, fiind supusi la un soi de evaluare neoficiala. Daca actioneaza cu calm, Leii vor trece cu brio de aceasta zi.

FECIOARA – horoscop zilnic 18 mai 2015, luni

Fecioarele sunt solicitate pe o mie si una de planuri. In mediul profesional au un termen limita foarte apropiat de care se tem, caci nu au reusit sa se organizeze suficient de bine incat sa faca tot ce au de facut, iar pe plan personal, familia sau persoana iubita vine cu pretentii exagerate. Daca se enerveaza si rabufnesc, o sa-si faca mai mult rau decat bine. Ar trebui sa ceara cu calm intelegere si toleranta mai cu seama din partea familiei sau a persoanei iubite.

Citeste mai mult pe lyla.ro