Horoscop 22 iulie 2015: Probleme sentimentale pentru Tauri

Ziua de miercuri vine cu o serie de schimbari cel putin susprinzatoare pentru toti nativii zodiacului, mai ales pe plan profesional. In dragoste si la capitolul financiar lucrurile se precipita.

RomaniaTV.net
22 iul. 2015, 06:27
Horoscop  22 iulie 2015: Probleme sentimentale pentru Tauri

BERBEC: horoscop zilnic 22 iulie 2015, miercuri

Berbecii fac miercuri o serie de compromisuri la locul de munca. Acest lucru nu prea le convine asa ca pe parcursul intregii zile vor cauta solutii pentru a reusi sa schimbe job-ul.

TAUR: horoscop zilnic 22 iulie 2015, miercuri

Zi de miercuri dificila din punct de vedere sentimental pentru Tauri. Persoana iubita da de inteles ca ar avea de gand sa rupa relatia, fara a da prea multe explicatii.

GEMENI: horoscop zilnic 22 iulie 2015, miercuri

Zi de miercuri prolifica pentru Gemeni, care au parte de succes pe toate planurile. Fac rost de o importanta suma de bani ceea ce ii face sa fie cat se poate de fericiti.

RAC: horoscop zilnic 22 iulie 2015, miercuri

Racii se bucura miercuri de o serie de vesti bune din partea unui membru foarte apropiat al familiei. Nativii acestei zodii intra intr-o perioada foarte buna pentru ei.

LEU: horoscop zilnic 22 iulie 2015, miercuri

Leii au parte de o zi de miercuri linistita, in care nu vor face altceva decat sa se odihneasca, dupa ce in ultimele zile au tras cam mult la locul de munca.

FECIOARA: horoscop zilnic 22 iulie 2015, miercuri

Fecioarele incearca din tot sufletul sa stea calme miercuri, avand in vedere ca la locul de munca un coleg nou le cam scoate peri albi. Atitudinea lor va fi apreciata de catre sefi.

Continuarea pe Lyla.ro.