Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 1 OCTOMBRIE 2020. Ce te infurie?

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 1 OCTOMBRIE 2020. Incepe luna octombrie si oricare ar fi provocarea cu care te confrunti acum, nu exista ceva mai bun decat timpul present. Toate astrele sunt aici: Chiron, Marte, Luna plina sunt in Berbecul cel curajos. Adevarul este ca nu prea mai ai timp. Rani ies la lumina si unele ar putea sa te infurie. Simte frica si rezolva si cele mai mari temeri, mai ales daca vrei sa incepi o noua relatie sau sa aduci un suflu nou in cea actuala.

RomaniaTV.net
01 oct. 2020, 02:39
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 1 OCTOMBRIE 2020. Ce te infurie?

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Relatia de cuplu ar putea fi afectata de nesigurantele tale marunte si de suspiciunile nerezonabile. Schimba-ti atitudinea si incearca sa ai mai multa incredere in partenerul de cuplu. Daca esti singur, aminteste-ti ca norocul ii favorizeaza numai pe cei curajosi, care actioneaza!

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Sunt conditii prielnice pentru a face cateva schimbari in viata ta ce vor imbunatati substantial relatia. Nu este exclus sa treci laun nou nivel de intimidate. Daca esti singur, intelege ce ai de oferit. Abia apoi poti avea pretentii de la ceilalti.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Nu este o zi potrivita pentru a te certa partenerul de cuplu. Ia initiativa si fa un efort pentru a te apropia de jumatatea ta. In loc sa te retragi in tine cauta modalitati prin care sa reaprinzi flacara pasiunii intre voi, renunta la rutina si incepeti un nou capitol al vietii voastre. Nu ai inca pe cineva in viata ta? Viata ti-a pregatit o surpriza: vei intalni o persoana care iti va da viata peste cap. Profita de aceasta oportunitate pentru a intra intr-o noua relatie.