Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 11 IUNIE 2020. Esti gata de riscuri romantice?

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 11 IUNIE 2020. O zi de joi care indeamna la visare gratie cuadraturii dintre Soare si Neptun. Insa nu te lasa prea mult purtat de val. Planeta iubirii, Venus, retrograda in Gemeni, iti da o energie ciudata. Esti gata de riscuri romantice? Esti gata sa te aventurezi pe taramul placerilor? Fii atent, totusi!

RomaniaTV.net
11 iun. 2020, 03:16
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 11 IUNIE 2020. Esti gata de riscuri romantice?

Iata un nou mesaj de la ASTRE pentru fiecare zodie :

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Conversatiile cu partenerul pot scoate la iveala problemele cu care va confruntati in relatia de cuplu. Daca esti singur nu trebuie sa-ti mai faci griji: in curand cineva din grupul tau de prieteni iti va face cunostinta cu o persoana care iti va fura inima.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Concentreaza-te pe relatia de cuplu si nu lasa grijile sa sa aduca norii asupra voastra. Daca esti singur, vei intalni in curand pe cineva, chiar atunci cand te astepti cel mai putin.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Atat tu cat si partenerul tau sunteti usor de enervat si va plangeti constant de acesta situatie. Cand tot ce ar trebui sa faceti este sa va asezati la masa si sa discutati deschis. Iar aceasta este o zi buna pentru a sta de vorba. Trebuie sa dai dovada de intelegere fata de partener, asa cum si el trebuie sa fie de partea ta trup si suflet. Daca esti singur, fa-ti timp pentru tine insuti si in curand lucrurile bune vor veni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.