Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, joi 12 NOIEMBRIE 2020. Dragostea te cheama. Se anunta schimbari mari!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, joi 12 NOIEMBRIE 2020. Jumatate din lume este in carantina. Scena politica e agitata. Luna este in scadere, in zodia Balanta, si face conjunctie cu Venus si opozitie cu Marte. Ceea ce inseamna ca parteneriatul este la putere azi. La fel si dragostea! Bucura-te de aceste zile inainte ca Luna sa intre in misteriosul si intunecatul Scorpion. Conecteaza-te cu cei dragi, cu persoana iubita. Cauta-ti companion daca esti singur. Schimbari mari apar la orizont.

RomaniaTV.net
12 nov. 2020, 04:10
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, joi 12 NOIEMBRIE 2020. Dragostea te cheama. Se anunta schimbari mari!

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Lucrurile sunt complicate in relatia de cuplu. Te simti prins in capcana? Asuma-ti responsabilitatea si fa acele schimbari pentru a aduce echilibrul in viata sentimentala. Singur? Nu-ti pierde energia in flirturi nesemnificative. Concentreaza-te pe gasirea unui partener pentru o relatie pe termen lung.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Azi te simti atras puternic de persoana iubita asa ca urmeaza o noapte pasionala. Daca esti singur, incearca sa fii mai pozitiv si mai abordabil pentru ca oamenii sa te poata cunoaste mai bine.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Planetele iti zambesc, asa ca deschide canalele de comunicare intre tine si partenerul de cuplu. Profita de acest context astrologic pozitiv pentru a intari relatia de cuplu. Cineva de la munca iti face ochi dulci, daca esti singur. Daca spui da vei avea o seara romantica minunata.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE PE SFATULPARINTILOR.RO